Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako je? OvakoNaiskrenije neznam kako uopce stigne sa stalnima, a kamoli jos ubaciti i nove.
Kada podvucem crtu Sonja je vrh, a malo koja ima full service sa top angazmanom.
Nikada nije gledala na sat, uvijek popricamo i podruzimo se.
Kada smo kod toga Sonja javim ti se za ovaj tjedan.
ako ni sad nekima nije jasno da neke dane ni ne gledam mob i onda se ni ne stignem vraćati na stare poruke...I rest my caseDispečera zaposli mogu ja
Gle, probao sam ti se javiti bar 10 puta u zadnje dvije godine, ali kad vidim ovo, uopće ne zamjeram što se nikad nisi javilaKako je? Ovako
Ne vrijedi nekad ljudima objasnjavatiVolio bih da sam mlad ali nazalost i mene godine vec prate, doduše ne kao Sonju ali nisam daleko iza nje. Ne radi se o kvaliteti usluge ili dali je ona nekom super ili nije nego jednostavno sa svojim hvalospjevima stvarate od doticnih kurvi bozanstvo. Govorim iz osobnog iskustva jer sam tu hrvatsku scenu pohodio i vec prije kojih dvadesetak godina pa samo povlacim paralelu. Dovoljno sam vec iskusan da znam sto hocu i to i trazim, tako da svakako ovo ovdje danas na sceni je jad jadova. Svakako opet govorim iz vlastitog iskustva gore sto se nudi i za koje pare( govorim o usluzi) je u odnosu na ovo ovdje dva razlicita svemira. Ne govorim o Laufhaus gdje dođes i jebes za tri banke nego o klubovima gdje je sasvim drugi svijet
Ipravo sam to htio i ja napisati ..Ne mogu govoriti u ime svakoga, ali meni je važnije od svega kakva je koja pristupom. A ova žena očigledno ima fantastičan pristup i ljudi se ne bi vraćali kod nje i tražili je da ne nudi i vrijednost za novac koji traži.
Paa dobro to je bas uzas.. dno dna... Ne mogu govoriti u tuđe ime... No eto, mi smo se culi.. dogovorili.. jesam zeznuo dogovor? Nisam cak sam i lovu dao unaprijed i meni je bilo fenomenalnoAjde da te nešto pitam...a slobodni su i drugi odgovoriti(viš kak sam dobra)....zašto mi dosta njih koji pišu poruke u istom stilu, kad im odgovorim zajebu dogovor? I molim savjet...znam, glupa sam, lova se uzima unaprijed...ali prečesto mjerim po svom laktu i vjerujem ljudima....znači gospodin je nakon što smo obavili transakciju usluge odglumio da je zaboravio kovertu doma....i taaakoooo mu je bilo neugodno i bilo ga je taaakooo sram da je otišao s obećanjem da dolazi popodne, ali ga je bilo presram javiti se više? Da se pozovem na ljudskost ili?
Ne radi se o kvaliteti usluge ili dali je ona nekom super ili nije nego jednostavno sa svojim hvalospjevima stvarate od doticnih kurvi bozanstvo.
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|