Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ideš tamo samo zbog auta??? Odi odi vidjet taj auto...to ti je čudo od auta..isplati seNikada nisam bio na toj plaži niti sam željan sex-a na takvim mjestima. Zanima me samo koji je to auto o kojem se toliko priča. Pročitao sam vaše prepirke i nitko nije otkrio o kojem je autu riječ. Ovih dana morati ću otići do te šumice da vidim to auto.
Ne idem samo zbog auta. Znam da sam tako predstavio, kada sam već tamo hoću malo i da pogledam čega tamo ima. Sex da sudjelujem u njemu me ne zanima na takvim mjestimaIdeš tamo samo zbog auta??? Odi odi vidjet taj auto...to ti je čudo od auta..isplati se
Ma što te briga, odi opušteno samo, kao i naš "NIKOLA", malo pogledaš komade, napališ se, baciš si laganu drkicu, a "ona" trljaonu, i odeš sretan i prpošan kući i usput vidiš autoNe idem samo zbog auta. Znam da sam tako predstavio, kada sam već tamo hoću malo i da pogledam čega tamo ima. Sex da sudjelujem u njemu me ne zanima na takvim mjestima
I to što kažeš. Samo, drkicu nemam namjeru bacatiMa što te briga, odi opušteno samo, kao i naš "NIKOLA", malo pogledaš komade, napališ se, baciš si laganu drkicu, a "ona" trljaonu, i odeš sretan i prpošan kući i usput vidiš auto
Tako sam i ja govorio kad sam prvi put išao...pa mi prešlo u navikuNe idem samo zbog auta. Znam da sam tako predstavio, kada sam već tamo hoću malo i da pogledam čega tamo ima. Sex da sudjelujem u njemu me ne zanima na takvim mjestima
i meni bilo glupo kad sam došao prvi put drkati pred svima , a to svi rade, pa sam to napravio u moruI to što kažeš. Samo, drkicu nemam namjeru bacati
Tamo nije važno koliki ti je...tamo je bitno da sve dobro svršitek te onda svi gledaju kao vidi ovog ili je prvi put tu pa se srami ili ima malog pa mu je bed
Meni će biti prvi put, a još mi je mali i mlitav tako da neće puno pogriješiti ako to i pomisletek te onda svi gledaju kao vidi ovog ili je prvi put tu pa se srami ili ima malog pa mu je bed
Svrši makar nekome po brkovimama samo hrabro i dobro svrši i sve če proći uobičajeno
Dodji pa provjeri jel imam malog...tek te onda svi gledaju kao vidi ovog ili je prvi put tu pa se srami ili ima malog pa mu je bed
tek te onda svi gledaju kao vidi ovog ili je prvi put tu pa se srami ili ima malog pa mu je bed
Za info i puno vise detalja o autu ce ti se javiti MdugiBok
Cuo sam da na Punta križi ima neki napušteni auto, fetiš su mi plaže sa napuštenim autima????
Je li to istina, u kakvom je auto stanju, ima li kotače ili je na cokovima, hrđa, stakla cijela ili razbijena???
Molim info da ne dolazim bez veze ???
Da, sve čekaju takve retarde ko ti.Jel ima koja picka danas koja bi se izbebala na punti
Nikada nisam bio na toj plaži niti sam željan sex-a na takvim mjestima. Zanima me samo koji je to auto o kojem se toliko priča. Pročitao sam vaše prepirke i nitko nije otkrio o kojem je autu riječ. Ovih dana morati ću otići do te šumice da vidim to auto.
Jel ima koja picka danas koja bi se izbebala na punti
Naravno...pa moraš...to će biti prijelomna vjest sutraako bude vrijeme ok vjerojatno ču ja sutra (nedjelja) tamo na plažu pa javim a možda i uslikam taj famozni auto
Svakako uslikaj auto, to je trenutno najbitnije, istina se mora znatiako bude vrijeme ok vjerojatno ču ja sutra (nedjelja) tamo na plažu pa javim a možda i uslikam taj famozni auto
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|