Equilibrium
Member
Vrh ti je društveni život.ako bude vrijeme ok vjerojatno ču ja sutra (nedjelja) tamo na plažu pa javim a možda i uslikam taj famozni auto
Mora da si jebeni gabor kada solo ideš na plažu drkađija
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vrh ti je društveni život.ako bude vrijeme ok vjerojatno ču ja sutra (nedjelja) tamo na plažu pa javim a možda i uslikam taj famozni auto
Jeben jeben gabor.ajde ti pametnjakoviću citiraj,pokaži screnaj poruku gdje piše da ja idem sama,to vi ovako nadobudni pametnjakovići si ufurate neke stvari u glavu i furate taj film koji nema veze sa stvarnim životom,a dali sam gabor ili nisam o tome ti možeš samo maštati...
Prvo - da si žena to tek treba utvrditi. Ako i jesi - očito je onako kako sam već i napisao.eto neka si ti meni rekao,sada si vjerojatno sretan,ili je i tebi piša mala pa si iskompleksirn pa moraš svaku ženu vrijeđati...
Vrijeđanje je najčešće iznošenje neistina tako da ti je ostatak rasprave neutemeljen.koliko ja znam ti si se meni obratio vrijeđanjem ničim izazvan što i dalje radiš,vjerojatno kompleksi...
Vjerovala ili ne ali kako sam ti već i spomenuo sa svojom profilnim - nema sramote. Čisto sam zadovoljan jer kad osvjestiš da si prosječno obdaren (s tendencijom na vrlo dobro) ali da su tvoji najbolji atributi i na drugim poljima - nema ti granica.a zašto ti provodiš ovdije vrijeme,sramota radi manje piše pa ne možeš nači adekvatnu curu pa je onda lakše po cijele dane vrijeđati druge žene...
konačnooo!!!Jebao vam pas majku, da sam znao, da ćete ovo toliko razvlačiti, slikao bih ga isti dan. Nikolu nema smisla čekati, sutra se najavljuju oluje, a on prilično neće moći ići, a ionako je on slijep, pa ga ni ne bi našao, unatoč tome što ga ne možeš promašiti.. Evo ti auto, obojica ga gurajte jedan drugome u usta, samo da već jednom šutite. Idite na privatne poruke, dosadni ste.
Eto te opet?oooo tu skrivaš malu pišuuuu
A za ružne žene koje nitko ne želi jebati ni na plaži punoj muškaraca?znam za svakakve probleme ali da muškarac bude toliko frustriran radi male piše nisam očekivala...
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|