Svakako uslikaj auto, to je trenutno najbitnije, istina se mora znatiako bude vrijeme ok vjerojatno ču ja sutra (nedjelja) tamo na plažu pa javim a možda i uslikam taj famozni auto![]()
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svakako uslikaj auto, to je trenutno najbitnije, istina se mora znatiako bude vrijeme ok vjerojatno ču ja sutra (nedjelja) tamo na plažu pa javim a možda i uslikam taj famozni auto![]()
![]()
Vrh ti je društveni život.ako bude vrijeme ok vjerojatno ču ja sutra (nedjelja) tamo na plažu pa javim a možda i uslikam taj famozni auto![]()
![]()
Jeben jeben gabor.ajde ti pametnjakoviću citiraj,pokaži screnaj poruku gdje piše da ja idem sama,to vi ovako nadobudni pametnjakovići si ufurate neke stvari u glavu i furate taj film koji nema veze sa stvarnim životom,a dali sam gabor ili nisam o tome ti možeš samo maštati...
Prvo - da si žena to tek treba utvrditi. Ako i jesi - očito je onako kako sam već i napisao.eto neka si ti meni rekao,sada si vjerojatno sretan,ili je i tebi piša mala pa si iskompleksirn pa moraš svaku ženu vrijeđati...
Vrijeđanje je najčešće iznošenje neistina tako da ti je ostatak rasprave neutemeljen.koliko ja znam ti si se meni obratio vrijeđanjem ničim izazvan što i dalje radiš,vjerojatno kompleksi...
Vjerovala ili ne ali kako sam ti već i spomenuo sa svojom profilnim - nema sramote. Čisto sam zadovoljan jer kad osvjestiš da si prosječno obdaren (s tendencijom na vrlo dobro) ali da su tvoji najbolji atributi i na drugim poljima - nema ti granica.a zašto ti provodiš ovdije vrijeme,sramota radi manje piše pa ne možeš nači adekvatnu curu pa je onda lakše po cijele dane vrijeđati druge žene...
Eto te opet?oooo tu skrivaš malu pišuuuu
A za ružne žene koje nitko ne želi jebati ni na plaži punoj muškaraca?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
znam za svakakve probleme ali da muškarac bude toliko frustriran radi male piše nisam očekivala...
A ti si?Dolazim krajem drugog tjedna u Rovinj pa ako netko želi druženje uz naknadu, neka se javi porukom
U hrpi svega što se ovdje pisalo, na ovo me baš uhvatilo. Sezonu i sad post sezonu smo bili u Valalti i ljudi će te krivo shvatiti. To je OBITELJSKI kamp, jednako kao i kamp za ljude koji dolaze zbog Anakonde ili Punte, ali tamo nema ništa. Prije nego se nakote neki debili. Mi smo redovno tokom dana susretali i pili kave s ljudima koje bi večer prije vidli u klubu, ali to je to. Tu i tamo neko privatno druženje u kampici, ali ništa divlje. Valalta je top nudistički kamp i to je sve. Nitko ne dolazi samo u Valaltu radi nekih akcija, nego svega što Valaltu okružuje.Osim toga, da išta znate znali bi da je top destinacija za swingere kamp Valalta. Na Punta Križu provedu dva tri dana, gotovo svakom treći dan dosadi divlja plaža, skroz neuredna bez tuša. Ta kakti šumica prekrivena pišalinom i vrećama za smeće je katasrofa, taman za likove Nikolu i markkkkka.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|