Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zainteresiran samMismo od 24.8 do 31.8 u Rovinju Valalta. Neko za druzenje. MMF. Trojka.
Jučer nakon nevremena, ta je pušila svakom ko je ga izvadioBio neki dan, akcije stalno, Pogotovo u sumici…jedna žena pusila svima, malo dalje dva para, unutra u sumici redaljka na jednoj koja se naguzila i samo su se izmjenjivali…
Par dana sam tamo, ima akcije, bilo je i danas ali petak, subota, nedjelja je najbolje. Ostali dani su skromni i manje ljudi i lokalaca.Brijem da tamo nema nikakvih akcija, možda samo u anakondi, jedan priča ovakvu priču, opet drugi priča nešto sasvim deseto, dok se čovjek ne uvjeri sam nema od toga niš
Hvala za informaciju. Idemo onda vikendom.Par dana sam tamo, ima akcije, bilo je i danas ali petak, subota, nedjelja je najbolje. Ostali dani su skromni i manje ljudi i lokalaca.
Bio jucer u PK, prvi put,cuo sam za to ali nisam bio i to dozivio. Ovako dosao malo do Rovinja pa i obilazak, pa oko podneva dosaou PK, prosao ja kafic i spustim se dole do stijena kad ono milijon golih ljudi.stijene krcate doslovno, nemas gdje jebeni rucnik staviti, i sada ja odem do kraja pa se vracam pa po opet gore dole, i na kraju se smjestio u sumicu gdje ima hlada, a unutra samo muski stariji 55+ i pokoji par i naravno pederluka koliko hoces.pogledamdesno od sebe dva lika se ljube i drkaju kurac jedno drugom.nisam se d ojio odmah maknuti od tuda i riskirati otici na sunce na stijene.dole skroz drugqcija situacija. Hrpa starih parova kojima zene drkaju kurac i onda odmah znate da ce biti i sexa. Kada vidite da na stijenama ima 20 i vise manijaka,voajera,lesinara koji vas okruzei drkaju kurac, znaci da se nesto desava i kada tu sex ili neka akcija zavrsi, secu dalje po stijenama i cekaju novu akciju kod negog drugog para.strasno degutantno i odbojno.dolovce stoje pola metra od para i drkaju kurac i naprave polukrug kod.ljudi koji se seve. I to je jedinoodbojno kao i sami pderi sto dodju na plazu jer je malo dlje i gay iliti pederska plaza.tako da sam osobno vidio i svjedocio 5 sexa uzivo. Mislio sam da ce sve stati na pusenju i da se nece nitko seviti ali sam se prevario.bio tamo dva sata i bilo mi je dosta i vrucine i tih dojmova.Kakva je siutacija kakvi su dojmovi?
ako se nekog ulovi da slika njemu mob završi u moru...Pozdrav. Jel se isplati ici? Planiram u srijedu ujutro na fkk. Ima tko kakvih slika od tamo kako to uopce izgleda? Moze privat.
A što ako je mobitel otporan na vodu?ako se nekog ulovi da slika njemu mob završi u moru...
Tel: 064/677-677
|
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|