To se tamo i trazi, ruzno je reci tako za zenuJučer sam bio prvi i nadam se zadnji put. Isto to je bilo ali na plaži.Baš ona je bila. Uzalud da je ok po izgledu kad je kurvetina
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To se tamo i trazi, ruzno je reci tako za zenuJučer sam bio prvi i nadam se zadnji put. Isto to je bilo ali na plaži.Baš ona je bila. Uzalud da je ok po izgledu kad je kurvetina
Je bila i dabas?Tako nešto. Baš je simpa. Zgadilo mi se kad su se naguravali neki starkelje na nju.
To je druga prica kao parBili smo draga i ja nekoliko puta u 6mj.Ima plaza svoja nepisana pravila,treba to dozivjeti i onda se da fino uzivati.Solera ima svakakvih,ali opcenito je to vrlo kulturno od strane parova.
Slazem se s vasim komentarom pristojnost i kultura uvijek dobro dodu , i vecina je ok s time ako pitas, a oaobno sam mnogo puta super prosao kad sam bil kulturan ili pital ili pokazal nekim znakovima dal im pase da ig gledam ili da im se pridruzim , a tako je i nama pasalo kad sam znal ic sa svojom dragom.Naprimjer:kad se dama i ja pocnemo maziti i dirkati vrlo bi nam se svidjelo da pristojan tip pita ;'dali bi vam bilo ok da vas promatram'....to je vec dobar pocetak.
Naravno da tu nema ljutnje i ako se kaze Ne.
U pravu si u svemu sto si napisaoOvdje je netko napisao nesto ruzno.Kao kurvetina se jebe sa njih par.Nisu to kurve,nego zene sto uz znanje i potporu svojih muzeva znaju uzivati.Kurve su cesto one sto klece pred raznim oltarima ,a muzevi misle da su svetice.
Uostalom kog vraga taj tip ide tamo ako ga to smeta!?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|