Punta Križ Sex

• Začetnik teme Začetnik teme foofe
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Danas oko 12h idem iz ZG u Punta Kr. Isti dan navečer se vraćam
Imam mjesta u autu pa tko želi ići neka mi pošalje DM

Bio sam jucer na Punta Krizu, nema nista tamo zanimljivo jer su pojedinci unistili ugodaj na plazi, zena cim pocne drkat muskarcu 50 drkarosa ih okruze tako da ima na plazi masa ljudi a akcije nula. Dolazim cesto i necu vise tamo ici.

Zbog takvog ponasanja pojedinaca opcenito zene misle da su kraljice i manipulatorice su jer imaju vaginu, cast iznimkama, normalan muskarac ne moze doci do izrazaja. Jucer na punta krizu zena naslonjena na kamenu i kraj nje muz istina zena je zgodna, najmanje 50 muskaraca drka, prilaze kao hijene, ma uzas, dosao sa curom koja je prvi puta i kaze ja tu biti necu, necu ni ja dolaziti vise

Takvog mjesta boljeg nema, bila je nekad dobra plaza sada unakazena zbog pojedinaca, takva plaza i mora biti udaljena, parkinga ima kao i hlada a udaljenost nije toliko velika, nekih 5km od grada jedino cesta je prasnjava i losa, nije u interesu grada da napravi bolju cestu kao i uvijete na plazi

ja sma bio pred 10ak dana, zena je u sumici odmah iznad plaze dok ju je jedan guzio pusila svima i onda su joj svi svrsavali po sisama

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh