Moja stopala se identificiraju kao ženskaNe ja volim lizat zenska stopala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moja stopala se identificiraju kao ženskaNe ja volim lizat zenska stopala
To neka ti lize ona sa slike hahahahahqhqDobro za tebe. Bila bi nenormalna kad bi lizala kurac, fuj to.
A zasto bismo tocno trosili energiju na vezu da bi trpali svaki put u istu rupu ako mozemo jednostavno platiti i trpati svaki put drugu zenku?Ajde ne seri,svi ste vi vama drkarosi i plaćate usluge jer nemate muda za neku vezu hahahahahahahhaha
Jesi zensko? Pa liži onda svoja. Eto, toliko je jednostavno.Ne ja volim lizat zenska stopala
Jeftinije ti je drkat hahahahahahahA zasto bismo tocno trosili energiju na vezu da bi trpali svaki put u istu rupu ako mozemo jednostavno platiti i trpati svaki put drugu zenku?
Ti probaj sebi popusit,i naplati si hahahahahahJesi zensko? Pa liži onda svoja. Eto, toliko je jednostavno.
Vlastita ruka mi nije jebozovna. Kurve jesu.Jeftinije ti je drkat hahahahahahah
A ni kurve vam ne daju hahahahahqhqhVlastita ruka mi nije jebozovna. Kurve jesu.
Sreca tvoja da je lizat vlastita stopala moguće, a za pusenje vlastite kite ne vrijedi isto.Ti probaj sebi popusit,i naplati si hahahahahah
Pa kad ti je maliSreca tvoja da je lizat vlastita stopala moguće, a za pusenje vlastite kite ne vrijedi isto.
Nisi mogla neku bolju foru smislit? Smijesna je valjda samo tebi, ili cak ni tebi, al imas neku glupu potrebu na svaki odgovor dodat sufiks "hahahahaha"A ni kurve vam ne daju hahahahahqhqh
Nije meni mali nego je tvoja picka ko bunar pa si dobila takav dojam kad sam ti ga trpaoPa kad ti je mali
Pa šta onda komentiras i dalje? Idi drkajNisi mogla neku bolju foru smislit? Smijesna je valjda samo tebi, ili cak ni tebi, al imas neku glupu potrebu na svaki odgovor dodat sufiks "hahahahaha"
Hahahahahah trpao si ti pasjoj materi hahahaha zato I plaćaš za sexNije meni mali nego je tvoja picka ko bunar pa si dobila takav dojam kad sam ti ga trpao
Jebanje tebe u mozak mi je slađe od drkanjaPa šta onda komentiras i dalje? Idi drkaj
pa platio sam i tebi, kao i drugima, nemoj sad tu glumit sveticu pred forumom "hahahahha"Hahahahahah trpao si ti pasjoj materi hahahaha zato I plaćaš za sex
Nela jel jebeš ti šta osim svojih stopala?Pa šta onda komentiras i dalje? Idi drkaj
Nela koja je tarifaPa šta onda komentiras i dalje? Idi drkaj
Kažu u sokaku, Nela rupa debela.Nije meni mali nego je tvoja picka ko bunar pa si dobila takav dojam kad sam ti ga trpao
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|