to govori u svoje ime,a molim te nemoj u mojeAjde ne seri,svi ste vi vama drkarosi i plaćate usluge jer nemate muda za neku vezu hahahahahahahhaha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to govori u svoje ime,a molim te nemoj u mojeAjde ne seri,svi ste vi vama drkarosi i plaćate usluge jer nemate muda za neku vezu hahahahahahahhaha
Ne mogu vjerovat da ovaj ddd2 jos nije popio banda si neko ciji je savjet dobrodosao pa OK.. ovak.. balla
Pa kad su se za EGE svi prebacili na Telegram(grupa).steta sto je ovaj forum otisao u kurac... nekad je bas bio koristan, a sada... zadnja 2 puta sto sam isao ovako na blef sam pojeo tesko govno, vec me i strah otici
A ko ti je ta!?Trebaš otić malo kod Patricije Puškadije na masažu.
A šta si ti nela tu? Si i ti došla tražit kurve?Ajde ne seri,svi ste vi vama drkarosi i plaćate usluge jer nemate muda za neku vezu hahahahahahahhaha
Koja grupa?Pa kad su se za EGE svi prebacili na Telegram(grupa).
Ne ja volim lizat zenska stopalaA šta si ti nela tu? Si i ti došla tražit kurve?
Grupa koju ja drzim, ako imas dokaz sa Whatsapp-a da si u zadnjih mjesec dana bio kod neke sa EGE-a…mogu te ubaciti.Koja grupa?
mozes mene ubacit,bio sam unutra al izbacen nez iz kojeg razlogaGrupa koju ja drzim, ako imas dokaz sa Whatsapp-a da si u zadnjih mjesec dana bio kod neke sa EGE-a…mogu te ubaciti.
Dobro za tebe. Bila bi nenormalna kad bi lizala kurac, fuj to.Ne ja volim lizat zenska stopala
Javi se u privatnoj poruci, pola grupe je letilo van.mozes mene ubacit,bio sam unutra al izbacen nez iz kojeg razloga
Moja stopala se identificiraju kao ženskaNe ja volim lizat zenska stopala
To neka ti lize ona sa slike hahahahahqhqDobro za tebe. Bila bi nenormalna kad bi lizala kurac, fuj to.
A zasto bismo tocno trosili energiju na vezu da bi trpali svaki put u istu rupu ako mozemo jednostavno platiti i trpati svaki put drugu zenku?Ajde ne seri,svi ste vi vama drkarosi i plaćate usluge jer nemate muda za neku vezu hahahahahahahhaha
Jesi zensko? Pa liži onda svoja. Eto, toliko je jednostavno.Ne ja volim lizat zenska stopala
Jeftinije ti je drkat hahahahahahahA zasto bismo tocno trosili energiju na vezu da bi trpali svaki put u istu rupu ako mozemo jednostavno platiti i trpati svaki put drugu zenku?
Ti probaj sebi popusit,i naplati si hahahahahahJesi zensko? Pa liži onda svoja. Eto, toliko je jednostavno.
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|