OSJEČKO BARANJSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Zapratite me za više savjeta hahaha
Hajde barem nešto pametno ovdje, ekipa je pukla od jebice,nejebice ili nekih drugih siptoma. Daj sada ije,je,č,ć pa da zaokružimo priču 😁
Ova tema je otišla u krivom smjeru, zato su svi u telegram grupi više manje.
dd2 čovjek uvijek davao provjerene recenzije, privatno odgovarao na poruke kao i Lucifer. Ekipa koja napada navedene ima očiti problem u glavi. Svuda ima budala, ali kod nas je centrala.

Recenziju ovdje moju više nećete vidjeti. Kakvih likova i glupih komenatara ovdje ima u zadnje vrijeme je nevjerojatno, a bila je baš fina i opuštena tema uz koju sam se znao i lijepo nasmijati.
Pozdrav ekipi s telegram grupe. Pozivam dd2 i Lucifera da se priključe grupi jer su rijetki aktivni i hoće prenijeti informacije koje koriste nama koji tražimo informacije ovdje.
Ekipi koja prenosi informacije pimpovima, kurvama, policiji i sličnima poručujem da su jadni beskičmenjaci i nek idu tucat kamen ili nešto korisnije za promjenu.
Brate, ma iskreno koga briga kako netko piše. To je forum. Bitno je da ljudi izraze ono što misle i eto. Imam osiječaj nekad kao da mi je tu na forum došao učitelj iz hrvatskog jezika pa me jebe tu. Samo pišite i gotovo. Bitno da se da pročitat i razumit.

Brate, ma iskreno koga briga kako netko piše. To je forum. Bitno je da ljudi izraze ono što misle i eto. Imam osiječaj nekad kao da mi je tu na forum došao učitelj iz hrvatskog jezika pa me jebe tu. Samo pišite i gotovo. Bitno da se da pročitat i razumit.
Buraz da se razumijemo, kada pročitam da napišeš "osiječaj" osjetim na ramenu profesoricu iz hrvatskog kako me ubija pogledom, ali nismo na testu tako da se samo nasmijem na to iskreno.
Bitan je sadržaj poruke u svakom slučaju i ovo je samo forum i to, pazi sad ovo, o jebanju kurvi. Onaj koji se tu našao nekoga ispravljati je došao na krivu adresu bojim se.

Zenska iz Ukrajne voli kurcinu, mislim trazi sex i kurac. Jebao sam je vec odlicna je.... https://gofile.io/d/pXSSj4 Folder kako je naci i kako izgleda, ako je zadobijes posalji koju sliku video da vidimo kako je odlicna. Napad dečki na nju LIKE se zove. ZELIS JEBATI NEMOJ ME IZDAVATI OVO JE FREEE KAO STO STE IZDALI ZA VIKTORIJU

Kada se otvori telegram imate gore tri crte o kada se stisne pokazati c ce vam se vasi podaci: Nova grupa, kontakt, poziv i Osobe u blizini kada stisnete Osobe u Blizini onda se mora pojaviti --> лиkа
___
___
___

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh