mirko_svemirko
Member
vidim, da... al uopce se ne javlja na poziv nit odgovara na poruke... jel se nekom javila?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, dobro puši
Jel se ova nekada zvala Babi? Kaze da ostaje 2 dana u Osijeku.
Ja sam ju toliko hvalio da više ne smijem. Ali još uvijek za mene ona puši najboljeDa, dobro puši
ja bi malo istoJa sam ju toliko hvalio da više ne smijem. Ali još uvijek za mene ona puši najbolje
Da nije slucajno ovaNije to ta Livia, potpuno neka deseta o kojoj ja pricam. Ta o kojoj ja pricam je imala malo ispuhane sise, prirodne.
Ne. Ovo je moja recenzija bila za nju: https://forum.ljubavni-oglasnik.net...-Županija-iskustva-recenzije.1640/post-286576Da nije slucajno ova
Ides na https://archive.is/treba pocet stavljat slike kod kojih smo bili, pimpovi samo promjene profil i popusis sve recenzije
U pravu si, ime, kao i sam broj oglasa više ništa ne znače (kad koriste tuđe). Treba stavljati sliketreba pocet stavljat slike kod kojih smo bili, pimpovi samo promjene profil i popusis sve recenzije
Zar nemaš ti? Podjelio si masu kojekakvih brojeva po forumu kao top domaćih ženski...Jel ima neko nest domaće osim merceduse i one Simone iz baranje
Ja sam kupovo jednom kondoma i jedna baba nije skidala pogled s mene već me bilo sramota. Gledo ja da napustim trgovinu što prijeNevezano za temu, jeste ikad kada ste kupovali kondome kada vas pita prodavačica trebate li još nešto rekli tvoj broj
Šta je ovo pa počeli se i kurvini pimpovi pridruživat forumu. Alo pimpači odjebite idite se odma prijavite u policijsku postaju da vas ne moram ja prijavljivat jer hoču.Don't you have something more interesting to do during the day than stay here on this forum 24 hours a day? your life must definitely be shit, you're just doing this because you want to disturb the girls' work.
Ta je jebena
Ne želim više ić kdo njih upravo zbog pimpa jer je kreten i iskorištava te cura a one nemaju pojma u šta se upuštajuŠta je ovo pa počeli se i kurvini pimpovi pridruživat forumu. Alo pimpači odjebite idite se odma prijavite u policijsku postaju da vas ne moram ja prijavljivat jer hoču.
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|