ova:prvi dan u rh a oglas aktivan vec tjedan dana. jel neka druga iz ponude ili neka cije slike nema na ege ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ova:prvi dan u rh a oglas aktivan vec tjedan dana. jel neka druga iz ponude ili neka cije slike nema na ege ?
Trebao sam ostat i opalit i nju znači... Još stignem mlada je noć
To godiste merceduse ?0s 1941 rega crni Mercedes oče neko trojku sa njom
Bila s mojom babom u partizanimaTo godiste merceduse ?
Nekako su dosta slične nje dvje.Cura sa slike, 23 godine, 100 evrića pola sata. Pušenje bez, obožava jebačinu mislim da je svršila više puta. Popili vina, pričali preko translate, simpa cura, lijepa, zgodna. Za preporuku. Lagani dogovor, odgovora odmah praktički.
U stanu je s Nandom, nju nisam vidio.
Oče stat 17 ipo?Zaboravih glavnu stvar, maca joj uska top!
moj te pipoOče stat 17 ipo?
Kizijev te pipo.Oče stat 17 ipo?
ne dam vise od 100-120 eura po kurvi, toliko ih se reda da ce uvijek biti. pogledaj madrid npr. tamo drze istu cijenu kao i kod nas a konkurencija je daleko bolja. ima dosta cura u madridu sto su kod nas bile nedavno
Steta sto ova ne postoji, ovaj profil je inace za bookiranje Sofia-e i Milla-e…i na tom profilu daju €100 pola sata/€150 sat bez problema.
A na HR broju traze kao punu cijenu, ne znam sta izigravaju.
Ja se prvi put zajeb’o i dao €200 za sat…kad sam glup
Meni je Sofija i sa Hr broja trazila 100 kad sam puto jel moze nize.. tako da mi je to OKne dam vise od 100-120 eura po kurvi, toliko ih se reda da ce uvijek biti. pogledaj madrid npr. tamo drze istu cijenu kao i kod nas a konkurencija je daleko bolja. ima dosta cura u madridu sto su kod nas bile nedavno
Ja sam prvi put preplatio preko HR broja jer nisam ni pokusavao spustiti…na greskama se uciMeni je Sofija i sa Hr broja trazila 100 kad sam puto jel moze nize.. tako da mi je to OK
Ako se ne slažete s cijenom, samo potražite jeftiniju kurvu koja odgovara vašem budžetu, prestanite biti glupi, bez karaktera i ponašati se kao dijete. Hoćeš da platiš jeftino, a moraš da platiš duplo jer si nepodnošljiv i oduzimaš svu energiju devojci kad dođe u stan da te trpi, mora biti duplo skuplje i nemaš baš nikakve higijene. .
Steta sto ova ne postoji, ovaj profil je inace za bookiranje Sofia-e i Milla-e…i na tom profilu daju €100 pola sata/€150 sat bez problema.
A na HR broju traze kao punu cijenu, ne znam sta izigravaju.
Ja se prvi put zajeb’o i dao €200 za sat…kad sam glup
Uclanjen prije 7 minuta, zanimljivo.Ako se ne slažete s cijenom, samo potražite jeftiniju kurvu koja odgovara vašem budžetu, prestanite biti glupi, bez karaktera i ponašati se kao dijete. Hoćeš da platiš jeftino, a moraš da platiš duplo jer si nepodnošljiv i oduzimaš svu energiju devojci kad dođe u stan da te trpi, mora biti duplo skuplje i nemaš baš nikakve higijene. .
trebali biste pregledati svoje riječiUclanjen prije 7 minuta, zanimljivo.
Puste su to rijeći. To su sigurno se one učlanile pa se brane ili njihov pimp.Uclanjen prije 7 minuta, zanimljivo.
da se ne lazemo. nije jeftino 100 ako cura radi samo, nego je problem kad joj pimp uzme polaAko se ne slažete s cijenom, samo potražite jeftiniju kurvu koja odgovara vašem budžetu, prestanite biti glupi, bez karaktera i ponašati se kao dijete. Hoćeš da platiš jeftino, a moraš da platiš duplo jer si nepodnošljiv i oduzimaš svu energiju devojci kad dođe u stan da te trpi, mora biti duplo skuplje i nemaš baš nikakve higijene. .
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|