OSJEČKO BARANJSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Gledat će i one da dignu cijenu kao Ukrainke a i one dižu zato što su im pimpvi uglavnom trgovci ljudima i mafijoze

Ovo nisam znao da nekim uzmu cak i pola. Ja se bio posvadjao sa jednom jer muljaju previse oko cijene, oglasavaju se za "€200/€150" a pristaju bez problema na "€150/€100"...pa mi prodaje pricu da je nekada radila za: "€150/€100" a sada vise ne, stalno nesto muljaju.

I da im ostane "samo" €75 na sat cisto, nije problem u tome sto je to malo...vec je problem sto su skupe Gucci torbice.
nisi u pravu, ne rade sve cure da bi imale luksuz i kupovale Gucci. Mnogi rade kako bi platili fakultet/tečajeve, uzdržavali svoju obitelj i ostvarili svoj san o posjedovanju vlastitog doma. Ti uopće ne znaš o čemu govoriš.

nisi u pravu, ne rade sve cure da bi imale luksuz i kupovale Gucci. Mnogi rade kako bi platili fakultet/tečajeve, uzdržavali svoju obitelj i ostvarili svoj san o posjedovanju vlastitog doma. Ti uopće ne znaš o čemu govoriš.
Uvijek ima izuzetaka. Poenta ovog sto sam napisao je da se previse mulja, ako je cijena €xxx - neka to bude cijena za svakoga.

Eto, nakon dvije godine sam po prvi puta trazio i dobio popust prije nekoliko dana…UVIJEK sam placao pune cijene, nikada se nisam bunio.

Zasto sam trazio popust? Jer svi javno objavljuju i tu na forumu da cure i pimpovi pristaju na manje…

Jedino “opravdanje” za to muljanje sa cijenama je da u Osijeku jako malo budala ima poput mene koji pristaju na punu cijenu pa su cure “primorane” prihvatiti manju cijenu da bi se zaradilo za taj dan.

To pitanje sam postavio nekom da mi se objasni pa se zavrsilo svadjom i uvrijedama.

Kad bi recimo malo računali neke stvari pošto je tema,nek djevojka uzme 2 klijenta dnevno(i pola recimo daje pimpu 150/75) to je na mjesečnoj bazi 4500€,a svi zanmo da se tu puno više klijenata osvrne

Imam nekih informacija da sljedeci tjedan dolaze nove cure, tako da mislim da se ne treba zaletati kod ovih sto su trenutno tu.

Uglavnom zadnjih mjesec dana nije bilo lose kad je Osijek u pitanju. :cool:

Eto, da poredam ove kojih se mogu sjetiti pa ako se opet pojave, nekom mozda ovo bude korisno:

1. Jade 9/10 (Rijetko normalna djevojka, posjetio 2x i bio prezadovoljan, ako sve bude kako treba vraca se za ljetnu sezonu)
2. Sofia 8/10 (Jako dobra, posjetio 2x i nema nikakvih zamjerki kada je usluga u pitanju, ali mi se ne svidja nacin na koji njena "firma" posluje - to sam rekao i njoj i njenim ljudima)
3. Milla 7/10 (Jako dobra, sitna, posjetio 1x...takodjer nema zamjerki kada je usluga u pitanju osim jedne male sitnice, ista "firma" kao i Sofia tako da se ovaj drugi dio odnosi i na nju)
4. Livia 4/10 (Jako lose, bila je tu prije 3 tjedna...imao sam osjecaj da sam proveo sat vremena sa nekim robotom, bacen novac iskreno)

To je to, mislim da se ja odmaram do sljedec tjedna kada trebaju doci nove.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh