Lucifer9
Well-known member
Puste su to rijeći. To su sigurno se one učlanile pa se brane ili njihov pimp.Uclanjen prije 7 minuta, zanimljivo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Puste su to rijeći. To su sigurno se one učlanile pa se brane ili njihov pimp.Uclanjen prije 7 minuta, zanimljivo.
da se ne lazemo. nije jeftino 100 ako cura radi samo, nego je problem kad joj pimp uzme polaAko se ne slažete s cijenom, samo potražite jeftiniju kurvu koja odgovara vašem budžetu, prestanite biti glupi, bez karaktera i ponašati se kao dijete. Hoćeš da platiš jeftino, a moraš da platiš duplo jer si nepodnošljiv i oduzimaš svu energiju devojci kad dođe u stan da te trpi, mora biti duplo skuplje i nemaš baš nikakve higijene. .
ali to nije moj problemda se ne lazemo. nije jeftino 100 ako cura radi samo, nego je problem kad joj pimp uzme pola
Ja san brajo svaki put sređen top...pa bude u više slučajeva drop ..ajde ne seri puno..Ako se ne slažete s cijenom, samo potražite jeftiniju kurvu koja odgovara vašem budžetu, prestanite biti glupi, bez karaktera i ponašati se kao dijete. Hoćeš da platiš jeftino, a moraš da platiš duplo jer si nepodnošljiv i oduzimaš svu energiju devojci kad dođe u stan da te trpi, mora biti duplo skuplje i nemaš baš nikakve higijene. .
posto jebemo kurve to uvijek radimo s kondom stoga je odmah i osjecaj nesto slabiji kad jebes. ja se sjecam jedne nakon par minuta se toliko navlazila i rasirila da sam morao gledati jesam li jos uvijek u njoj.Citam bas ovu temu pa mi je zanimljivo jer je vise vas to napisalo da vam je bitno.
Zasto vam je top kad je kurvi pica uska, tj. zasto to bas trazite i zasto se to kao cijeni?
Ne znam dubinu al znam širinu. Bitno da se okolo istraži nevalja ići duboko da se nebi izgubiliKizijev te pipo.
Ne znam dubinu podmornice, znam da je uža
Uzme joj 30 max ako joj uzme pola onda je ona blesava što neradi samada se ne lazemo. nije jeftino 100 ako cura radi samo, nego je problem kad joj pimp uzme pola
Ja se uvjek otuširam prije nego što odem kod njih i još mi nekad one ponude tuš pa odem.Ja san brajo svaki put sređen top...pa bude u više slučajeva drop ..ajde ne seri puno..
još inzistiram da se i one dobro operu..Ja se uvjek otuširam prije nego što odem kod njih i još mi nekad one ponude tuš pa odem.
Sa ovima kojima sam pričao uglavnom ide pola pola a ekstra ide njoj. Kad skuže da im ne trebaju i ono što kažu da im pružaju zaštitu da ništa ne vrijedi nego ih zapravo lažu da uzmu pare, onda se vrate opet same, uglavnom sa jednom prijateljicom. Jedna mi je pokazala da ima suzavac i šoker. Počela se igrati sa šokerom, reko spremi to ili ćeš mene ili sebe stresti pa ću morati hitnu zvati.Uzme joj 30 max ako joj uzme pola onda je ona blesava što neradi sama
Ma kakva zaštita kao pružaju zaštitu a oni na drugoj strani grada ili u drugom gradu. Samo što ih vjerojatno vozi i samo to ništa drugo. Iskreno neznam koji će im kurac pimp osim ako nisu prisiljene da rade taj posao.Sa ovima kojima sam pričao uglavnom ide pola pola a ekstra ide njoj. Kad skuže da im ne trebaju i ono što kažu da im pružaju zaštitu da ništa ne vrijedi nego ih zapravo lažu da uzmu pare, onda se vrate opet same, uglavnom sa jednom prijateljicom. Jedna mi je pokazala da ima suzavac i šoker. Počela se igrati sa šokerom, reko spremi to ili ćeš mene ili sebe stresti pa ću morati hitnu zvati.
Ovo nisam znao da nekim uzmu cak i pola. Ja se bio posvadjao sa jednom jer muljaju previse oko cijene, oglasavaju se za "€200/€150" a pristaju bez problema na "€150/€100"...pa mi prodaje pricu da je nekada radila za: "€150/€100" a sada vise ne, stalno nesto muljaju.Sa ovima kojima sam pričao uglavnom ide pola pola a ekstra ide njoj. Kad skuže da im ne trebaju i ono što kažu da im pružaju zaštitu da ništa ne vrijedi nego ih zapravo lažu da uzmu pare, onda se vrate opet same, uglavnom sa jednom prijateljicom. Jedna mi je pokazala da ima suzavac i šoker. Počela se igrati sa šokerom, reko spremi to ili ćeš mene ili sebe stresti pa ću morati hitnu zvati.
Ja mislim da su sad na cijeni 100/150 jer smo bili ustrajani u nasim cijenama.. vjerojatno opao posao... Mozda krenuti sa 80 pola sata / 120 sat... Iako mi nije zao dati i vise ako sve bude kako trebaOvo nisam znao da nekim uzmu cak i pola. Ja se bio posvadjao sa jednom jer muljaju previse oko cijene, oglasavaju se za "€200/€150" a pristaju bez problema na "€150/€100"...pa mi prodaje pricu da je nekada radila za: "€150/€100" a sada vise ne, stalno nesto muljaju.
I da im ostane "samo" €75 na sat cisto, nije problem u tome sto je to malo...vec je problem sto su skupe Gucci torbice.
Baš sam gledao neki video neki dan. Kažu striper Index. Bila je snimila video neka ženka što je plesala. Ukratko zaradila je skoro duplo manje, u prijevodu malo novca ljudima ostaje za ovaj luksuz, odnosno sprema se recesija.Ja mislim da su sad na cijeni 100/150 jer smo bili ustrajani u nasim cijenama.. vjerojatno opao posao... Mozda krenuti sa 80 pola sata / 120 sat... Iako mi nije zao dati i vise ako sve bude kako treba
Baš je slatko kad brazilka kaže Guci sa c.Ovo nisam znao da nekim uzmu cak i pola. Ja se bio posvadjao sa jednom jer muljaju previse oko cijene, oglasavaju se za "€200/€150" a pristaju bez problema na "€150/€100"...pa mi prodaje pricu da je nekada radila za: "€150/€100" a sada vise ne, stalno nesto muljaju.
I da im ostane "samo" €75 na sat cisto, nije problem u tome sto je to malo...vec je problem sto su skupe Gucci torbice.
U ljeto 2022. godine, cijene su bile €200 sat pa znalo ici i do €250 po satu...ali konkurencija ja bila jako slaba pa su mogli, bilo je par Spanjolskih milfica koje su bile jeftinije(€170-€180 po satu)Ja mislim da su sad na cijeni 100/150 jer smo bili ustrajani u nasim cijenama.. vjerojatno opao posao... Mozda krenuti sa 80 pola sata / 120 sat... Iako mi nije zao dati i vise ako sve bude kako treba
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|