Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam kupovo jednom kondoma i jedna baba nije skidala pogled s mene već me bilo sramota. Gledo ja da napustim trgovinu što prijeNevezano za temu, jeste ikad kada ste kupovali kondome kada vas pita prodavačica trebate li još nešto rekli tvoj broj
Šta je ovo pa počeli se i kurvini pimpovi pridruživat forumu. Alo pimpači odjebite idite se odma prijavite u policijsku postaju da vas ne moram ja prijavljivat jer hoču.Don't you have something more interesting to do during the day than stay here on this forum 24 hours a day? your life must definitely be shit, you're just doing this because you want to disturb the girls' work.
Ta je jebena
Ne želim više ić kdo njih upravo zbog pimpa jer je kreten i iskorištava te cura a one nemaju pojma u šta se upuštajuŠta je ovo pa počeli se i kurvini pimpovi pridruživat forumu. Alo pimpači odjebite idite se odma prijavite u policijsku postaju da vas ne moram ja prijavljivat jer hoču.
Visoka zgodna, jeftina iskustveno ces naci na drugu curu kada dodjes na vrata.
Ova mi poslala jedan dodatan video, jako lijepo izgleda
Kaze da je 1,75 visoka
Ovaj drugi profil joj ima sliku one sa djetetom na wapu.
Ova mi poslala jedan dodatan video, jako lijepo izgleda
Kaze da je 1,75 visoka
Da, to sam vidio…taj broj je isti neko koristio prije mozda tjedan dana.Ovaj drugi profil joj ima sliku one sa djetetom na wapu.
Da mislim da se ta zvala Bruna imala kao sliku djeteta na whats appuDa, to sam vidio…taj broj je isti neko koristio prije mozda tjedan dana.
Jel imas br od simoneJel ima neko nest domaće osim merceduse i one Simone iz baranje
koliko traži? Ne piše joj cijena.
Kolike su sanse da je ova stvarno tu? Pitao sam ima li nek dodatan video, kaze samo ono sto je na profilu.
30min - €150koliko traži? Ne piše joj cijena.
Ovo ja napisala: "Don't worry love I would never lie about that" i promijenila slika profila i jako dobro izgleda.Stvarno dobro izgleda ako je stvarno ona. Ali ako ti garantira preko poruka da je to ona onda ne znam jel joj se isplati zajebavati da dođeš pa vidiš da nije i okreneš se i odeš.
A to ćeš znati jedino ako odeš. jbg. ne mogu ti ništa pametnije od toga reći, jer nema nikakvih recenzija na forumu za nju još.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|