OSJEČKO BARANJSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

I jedna i druga su prevare.To što vi ne znate da ukoliko se u oglasu podcrta da se zove samo na viber i ukoliko joj je ime sačinjeno od ''vruća'' ''željna'' ''pohotna'' samo govori o tom kolko ste naivni,al ok ima dosta starijih ljudi ovdje.

Također ovaj damir je napravio profil samo za to da bi napisao recenziju za oglas koji je fejk.
Točno... Laž.. Ja sam mu reko da me spojo s njom dam njemu iljadu... Traži bonove.. Kad jjoj objasnos situaciju blok...

Ništa ništa ništa ...
Malo da probudim Osijek i okolicu nekad bilo sad se spominje ne tako davno u Osijeku se moglo ipak nešto naći kad ti se digo mogo si u kratkom vremenu dogovoriti druženje bilo je tu svega i mladih djevojaka studentkinja djevojka iz sela oko Osijeka koje su dolazile dnevno odraditi kao u firmu sve u svemu za današnje prilike solidno odrađivale dogovor kako je nastupila pustoš Slavonije tako su i one nestale....

Evo nova Brazilka na EGE "u Vukovaru". Samo ova je verificirana za razliku od zadnje.

Nema logike da dolaze tamo, a nema ništa u OS jedino što bi držalo vodu je da ju branitelji taslače ovih dana :D

Pa to samo da jedna "prosječna" dođe imala bi kompletan monopol...
Ne mora čak biti ni prepička, nek bude ono prosjek i mogla bi birat šta i kako hoće, jer jednostavno ponude nema u Slavonij. Ima putena kao, ali mislim da to nije vrijedno spominjanja za neku ozbiljniju razinu.

Čitam i zaključujem da nitko ništa ne jebe...
Ako netko od vas ozbiljnih ljudi ima nekakav istinit broj, nek mi ga cimne na djuka.bp@gmail.com i hvala mu. Od dopisivanja i komentiranja i mlaćenja prazne slame nema puno vajde.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh