Qosmio0031
Member
Lik je prevara..ne nasjedajte na te fore kod unaprijed. Ako putena nije nikad trazila unaprijed znaci nece ni ti jedna druga stvarna. FejkPusenje radi sa gumicom ili bez? Da li je slika fejk ili?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lik je prevara..ne nasjedajte na te fore kod unaprijed. Ako putena nije nikad trazila unaprijed znaci nece ni ti jedna druga stvarna. FejkPusenje radi sa gumicom ili bez? Da li je slika fejk ili?
Ajd pročitaj što si napisao....1200 kn sa analom za 3 sata.To ne postoji ni kod jedne kurve na kugli zemaljskoj neš dobit 3 sata za 1200 kn.Ne znam damir je bio meni trazi za sve s analom 1200 kn za 3 sata uz 100 kn predujma
U mađi je cijena tu negdje...Ajd pročitaj što si napisao....1200 kn sa analom za 3 sata.To ne postoji ni kod jedne kurve na kugli zemaljskoj neš dobit 3 sata za 1200 kn.
Također ukoliko te traži predujam FEJK JE
Provokacija ili?Istina... Onda daj plati tih 100 kn predujma, pa kad se vratis sa skoka javi nam kako je bilo
Kakva je razlika između ta dva oglasaPlavi oglasnik
Ova nije prošla 500 km pored OsijekaNe odgovara na poruke, a aktivna je na whatsappu.
Da se ovo upeca to bi bio as koji ni jedna više ne bi nadmašila.
Da, ovo je izgleda predobro da bi bilo istinito... Ja sam isto probao kontaktirati ali ništa....Ne odgovara na poruke, a aktivna je na whatsappu.
Da se ovo upeca to bi bio as koji ni jedna više ne bi nadmašila.
Fejk je.. Traži 100 kuna unaprijed.. Barem meni... Ja ti dam 1000 ako me spojis s njomZvao je na mob,nije odgovarala na poruke,a trebalo je i iz nekoliko puta da se javi na mobitel,uglavnom mene nije trazila nikakav Abon i ta sranja,budi uporan i zovi je dok se ne javi. Ja sam je zvao valjda 15-ak puta dok se nije udostojila javit. Kad se javi napokon brzo se sve moze dogovorit,gdje kad i kako. Koliko sam shvatio smo anal ne radi
Točno... Laž.. Ja sam mu reko da me spojo s njom dam njemu iljadu... Traži bonove.. Kad jjoj objasnos situaciju blok...I jedna i druga su prevare.To što vi ne znate da ukoliko se u oglasu podcrta da se zove samo na viber i ukoliko joj je ime sačinjeno od ''vruća'' ''željna'' ''pohotna'' samo govori o tom kolko ste naivni,al ok ima dosta starijih ljudi ovdje.
Također ovaj damir je napravio profil samo za to da bi napisao recenziju za oglas koji je fejk.
Tel: 064/677-677
|
|
|