LogičnoJa mislim ali to je samo moj osobni dojam...da bi to mogao biti isti onaj debeli koju ju je pokusao pokrasti pa mu propala sema
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
LogičnoJa mislim ali to je samo moj osobni dojam...da bi to mogao biti isti onaj debeli koju ju je pokusao pokrasti pa mu propala sema
I meni je to prvo palo napamet. Smeće od čovika.Ja mislim ali to je samo moj osobni dojam...da bi to mogao biti isti onaj debeli koju ju je pokusao pokrasti pa mu propala sema
Zovi čovika...I meni je to prvo palo napamet. Smeće od čovika.
Pozdrav ima u Osijeku domina Talia cijena je 1000 kuna sat vremena. Iskustva su dobra jako seksi domina malo niza crnka stroga.Pozdrav ekipa. Ima li kakva domina ili transica u slavoniji ? Cijena? Iskustva ? Ako moze molio bih kontakt
Gdje, šta, kako, odakle, koliko?Pozdrav ima u Osijeku domina Talia cijena je 1000 kuna sat vremena. Iskustva su dobra jako seksi domina malo niza crnka stroga.
Kakva iskustva imas sa njomPozdrav ima u Osijeku domina Talia cijena je 1000 kuna sat vremena. Iskustva su dobra jako seksi domina malo niza crnka stroga.
Imam jako dobra iskustva jako je predana poslu i dominaciji radi doslovno sve. Ja sam imao usuge fetisha stopala lizanje, stipaljke, bicecanje i anal play.Kakva iskustva imas sa njom
Odnosno kakve usluge
A sex ?Imam jako dobra iskustva jako je predana poslu i dominaciji radi doslovno sve. Ja sam imao usuge fetisha stopala lizanje, stipaljke, bicecanje i anal play.
Nema sexsa samo dominacijaA sex ?
Fakat sam ostarioNema sexsa samo dominacija
Muški imaju adamovu jabučicu na vratu žene nemaju. Pogledaj vrat i znat ćeš jel bio muško il neBome sam pokrenuo lavinu izgleda s mojim pitanjem.
Ali mene sad muči i jedna druga stvar. Čak i ako je muško pa je imao/la operaciju i sve se to fino sredilo.
Zar nije da možeš to nekako skužiti tijekom odnosa da nije prava pička u pitanju? Mislim prvo mi pada na pamet da se ne može vlažiti kao "normalna" pička bez obzira koliko je to estetski dobro odrađeno.
Ima li neko iskustva da podjeli? Baš me zanima.
To je valjda prva stvar koju operiraju kada rade transformaciju spola.Muški imaju adamovu jabučicu na vratu žene nemaju. Pogledaj vrat i znat ćeš jel bio muško il ne
Pratim hahaPozz momci ako netko zna curu ženu koja hoće uzet novce i dat picke neka mi šalje kontakt bio bi zahvalan u Vinkovcima znaci
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|