OSJEČKO BARANJSKA ŽUPANIJA - Iskustva & recenzije

Pitanjce. Komuniciram s curama koje su na EGE s pravog broja i pravog moba,zanima me može li doći do kakvog problema što se tiće toga?

Eto, jedna domaca uskoro stize u Osijek :D

Koga zanima, mene sigurno ne...
Ljudi moji nebih da dođem prašinu ali ovo sve postaje nenormalno ovu Bonnie odradio u ZG prije par godina 600 kn 1 sat pogledaj sad na ege 3000 kn nevjerojatno pa da joj je zlatna

Ljudi moji nebih da dođem prašinu ali ovo sve postaje nenormalno ovu Bonnie odradio u ZG prije par godina 600 kn 1 sat pogledaj sad na ege 3000 kn nevjerojatno pa da joj je zlatna
Vjerovatno je kvalitetno radila, povecanje potraznje rezultira povecanjem cijene. Pokušao sam prošle godine kod nje dogovorit ali nisam dobio nikakav odgovor. Tad je primala samo +35 a ja sam dosta mlađi. Obrisala je profil. Možeš reći kako je bilo tad kad si bio kod nje?

Jebači,dali je tko karao preko agencije za hotline Slatki raj?
Ja sam zvao i ženska se želi naći i karati bez plaćanja.
Fali joj kurčina,rastavljena i želi karanje...
Iskustva ima tko?

ako ti ponudi kakve pare udri
Ma netrebaju meni pare brate ja bi nju marnio i još joj dao pare a ona neće.
To mi je brate čudno...
Kaže da joj treba klipčić jer se ne troši...
Ja i ju trošio kao gumicu za brisanje...
Čudno mi je kontaš...
Je da ja izgledam jebeno nije da se hvalim,imam 40 sve mi daju 26 godina,ali besplatno...

Pa to je operirana transeksualka..
Ovo je jedna od najglupljiv stvari sto sam procitao na forumu u zadnje vrijeme. :D Pogotovo sto dolazi bez ikakvog dokaza.

Bio sam kod Anne prije par dana i kazem da je ovo cista glupost.

Pa valjda bi neko iz Zagreba, Splita i ostalih gradova gdje je bila to provalio u ovih 2 godine.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh