davor mileni
New member
Jel ima jos sta od ove ? Predobra jeKoja je ova ?
Dobro se udara !
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel ima jos sta od ove ? Predobra jeKoja je ova ?
Dobro se udara !
moc ce se ona uskoro poljevat spermom ako ne bude placala dugovePiše doprinosi 40k, znači da je firma u pitanju, pa kamete i eto. Na milju bilo bi 250k bez kamata, tako da to otpada.
Al bitno da smo svi mi sirotinja i sirovina za nju i da se poljeva Moetom
I sta ce biti? Zapljenit ce joj sisu???aj ne lupetaj.pola sabirskih zastupnika je imalo dugova a o sportasima da ne govirimda al gledaj da na dug idu i kamate sto duze ne placa pa nek se zajebava ona
I sta ce biti? Zapljenit ce joj sisu???aj ne lupetaj.pola sabirskih zastupnika je imalo dugova a o sportasima da ne govirimda al gledaj da na dug idu i kamate sto duze ne placa pa nek se zajebava ona
jesi i thompsonu tako pisaoSta se ceka jel ta Josipa misli platit porez
Mislim da nije bas tako.svaki porezni dug ima zastaru.ako je na poreznom dugu od ove godine a nije bila na listi prosle godine onda je to dug od 2023Hvala na objasnjenju, ja sam mislio da to funkcionise po principu godisnje zarade pa kao koliko se zaradi odbija se od toga odredjeni procenat za porez ..
Onda njoj i ne ide nesto of ako je za svojih 30 godina i nekoliko godina of dosla do 150k xD
A tko jos pametan placa porezne dugove,thompson,suker…aj ne lupetaj lovatore,to sto te ona odjebala pa si ogorcen na nju to je druga stvarmoc ce se ona uskoro poljevat spermom ako ne bude placala dugove
Porez je za sirotinju poput tebeBitno da je mahala parama i vikala sirotinjo a duzna ko grcka
Jos jednom da sam vidla da pises lazi i neistine i dijelis moj sadrzaj okolo. Locirat cu te i gonit cemo se na sudu kunem ti se. Kissne jebem, trandzama dam samo da mi puše jer to jebeno rade i bolje od ženskih, al ova ne zna, žalost
nisan zna da se moze ici na sud zbog lose pusenja kurca.nemoj samo zaboravit dokaze prikupit da se dokaze da znas !Jos jednom da sam vidla da pises lazi i neistine i dijelis moj sadrzaj okolo. Locirat cu te i gonit cemo se na sudu kunem ti se. Kiss
Nisam potrcko nego sam fan i imam lovu da kupujem njen sadrzaj koji nije jeftin za razliku od tebe.pa de vidi kone akrape stavljas na forum@Lopatazamaltet cekamo da pocne srat i da se pocne pjenit Josipin potrcko kojeg niko nista nije pito
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|