Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koja je ova ?JAKO!!! - SwipeFap
swipefap.com
Mama je real deal,provjerenoako neko želi video gdje se diram za 10 eura javite
Ta lista ne funkcionira tako. Na toj listi su uračunati svi dugovi od rođenja do dana današnjeg(barem sto se tiče državnih potraživanja). Ako godinama ne plaća porez više od pola mogu biti kamate na dug tako da cifra zapravo i nije toliko velika... u Zagrebu ne bi bila ni medu prvih 100Hahah a realno mozemo mi da pricamo sta hocemo ako joj je porez 150k znaci da je uzela oko 1.000.000e ove godine
Hvala na objasnjenju, ja sam mislio da to funkcionise po principu godisnje zarade pa kao koliko se zaradi odbija se od toga odredjeni procenat za porez ..Ta lista ne funkcionira tako. Na toj listi su uračunati svi dugovi od rođenja do dana današnjeg(barem sto se tiče državnih potraživanja). Ako godinama ne plaća porez više od pola mogu biti kamate na dug tako da cifra zapravo i nije toliko velika... u Zagrebu ne bi bila ni medu prvih 100
Neka proda silikone za ratuda al gledaj da na dug idu i kamate sto duze ne placa pa nek se zajebava ona
Jel ima jos sta od ove ? Predobra jeKoja je ova ?
Dobro se udara !
moc ce se ona uskoro poljevat spermom ako ne bude placala dugovePiše doprinosi 40k, znači da je firma u pitanju, pa kamete i eto. Na milju bilo bi 250k bez kamata, tako da to otpada.
Al bitno da smo svi mi sirotinja i sirovina za nju i da se poljeva Moetom
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|