mali2024
Member
Ima tko video sliku dok je trudnaJebeno dobra..
BIG stomak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima tko video sliku dok je trudnaJebeno dobra..
znači da je zaradila više od milje na OFAjmo Josipa pare na sunce
fejkOnlyFans
OnlyFans is the social platform revolutionizing creator and fan connections. The site is inclusive of artists and content creators from all genres and allows them to monetize their content while developing authentic relationships with their fanbase.onlyfans.com
Ima tko kakav info?
Zasto mislis?
Ma nije ja sam pretplacen vec dugo i pratim je na insta jos od tiktoka.Ja mislim da ta Bboyyana naplacuje nesto ovako da joj platis pa ti ona odradi video tako nesto preko te neke znj stranice ko onlyfans ili preko telegrama
A kako to mogu da verifikuju?Ma skinu likovi fotke s neta i otvore OF , i onda bacaju linkove po forumima i ubode se tu i tamo neko
staviš svoju fotku i verificiraš, kad se verificira pobrišeš tu fotku i stavljaš od neke cure što si skinuo kompletne galerije .A kako to mogu da verifikuju?
Jesi ti svjestan da neces vise znat jel neka zenska fake ili real google i openai imaju i unaprijeduju bota koji ti generira sliku video i zvuk znaci mozes zatrazit da ti generira npr audio sa zenskim glasom kako nesto kaze ili sliku kako zenska drzi papir ljubavni oglasnik tako da je to sve smjesno te verifikacijeA kako to mogu da verifikuju?
Bolesno ... Ja nzm kako to prolazi na gigantskim sajtovima poput onlyfansa ...Jesi ti svjestan da neces vise znat jel neka zenska fake ili real google i openai imaju i unaprijeduju bota koji ti generira sliku video i zvuk znaci mozes zatrazit da ti generira npr audio sa zenskim glasom kako nesto kaze ili sliku kako zenska drzi papir ljubavni oglasnik tako da je to sve smjesno te verifikacije
Tel: 064/677-677
|
|
|
|