OnlyFans djevojke

Ja mislim da ta Bboyyana naplacuje nesto ovako da joj platis pa ti ona odradi video tako nesto preko te neke znj stranice ko onlyfans ili preko telegrama

Ima tko kakav info?

Ja mislim da ta Bboyyana naplacuje nesto ovako da joj platis pa ti ona odradi video tako nesto preko te neke znj stranice ko onlyfans ili preko telegrama
Ma nije ja sam pretplacen vec dugo i pratim je na insta jos od tiktoka.
Tuzila je nekoliko ljudi iz Srbije za kradju slika i snimaka pa je uzela neke ogromne pare i sada sve manje i manje ljudi izbacuje njen leaks jer sada ona ima svoj internet tim koji se time bavi

A kako to mogu da verifikuju?
Jesi ti svjestan da neces vise znat jel neka zenska fake ili real google i openai imaju i unaprijeduju bota koji ti generira sliku video i zvuk znaci mozes zatrazit da ti generira npr audio sa zenskim glasom kako nesto kaze ili sliku kako zenska drzi papir ljubavni oglasnik tako da je to sve smjesno te verifikacije

Neko je vec tu pisao da ga je neko htio prevarit na pozivu je bio usporen ton i cudan glas a to je zapravo robotski prevara na bonove

Jesi ti svjestan da neces vise znat jel neka zenska fake ili real google i openai imaju i unaprijeduju bota koji ti generira sliku video i zvuk znaci mozes zatrazit da ti generira npr audio sa zenskim glasom kako nesto kaze ili sliku kako zenska drzi papir ljubavni oglasnik tako da je to sve smjesno te verifikacije
Bolesno ... Ja nzm kako to prolazi na gigantskim sajtovima poput onlyfansa ...

fino prolazi ne moras se vise trudit oko photoshopa samo platis googlu chatgptu da ti generira sta hoces mada to jos nije usavrseno sve se moze zajebat kad sam tu procito slucajno da je neko koristio fake glas za poziv odma sam se sjetio toga

samo sto je taj glas robotski i bas se skuzi jer to nije uopce dobro mada stariji ljudi ce nasjest i uplatit pare kad sam bio na telegramu javi mi se zenska ja reko aj ti dokazi da si zensko posalji glasovnu ne nikake slike ona prestala pisat tj on

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh