OnlyFans djevojke

Hahahaha 😂
Konju, nikad nisam žicao ni fotku ni videa.
A Lovator je kralj tog foruma, ne ko ti nepoželjan idiot. Il Josipa iz lažnog profila.
Cijenim cure koje rade i uživaju a ne preseravaju se i ne bahate se ko ona.
Muž joj kupi Mercedes i ona stavi na društvene mreže fan sa onlyfansa joj poklonio 😂 i kreteni poput tebe nasjednu na takve jadne fore.
Leu je pljuvala i vrijeđala javno, sad joj dupe liže, kad vidi da je ova uspješna pa da ugrabi pokojeg fana od Leje, al kreten poput tebe to ne vidi.
Il si ti Josipa il njezin suprug pa jedeš govna po forumu.
Ajde isfrustrirana budaletino.ti i lovator dva obicna jazavca iskompleksirana koja samo seru po curama jer nemaju lovu brate da zapratis njihove profile.i jos jednom jebo te lovator posred supka majmune zvalavi

Hahahaha 😂
Konju, nikad nisam žicao ni fotku ni videa.
A Lovator je kralj tog foruma, ne ko ti nepoželjan idiot. Il Josipa iz lažnog profila.
Cijenim cure koje rade i uživaju a ne preseravaju se i ne bahate se ko ona.
Muž joj kupi Mercedes i ona stavi na društvene mreže fan sa onlyfansa joj poklonio 😂 i kreteni poput tebe nasjednu na takve jadne fore.
Leu je pljuvala i vrijeđala javno, sad joj dupe liže, kad vidi da je ova uspješna pa da ugrabi pokojeg fana od Leje, al kreten poput tebe to ne vidi.
Il si ti Josipa il njezin suprug pa jedeš govna po forumu.
Kralj foruma🤣🤣🤣kakih titula to ima,a kakvih tek kretena ima koji daju take titule

Pa sere vecina tu po njoj ja sam se samo nadovezo na neciji post boli mene kurac za nju pogledajte njegove sve postove od pocetka je neko prepiranje i hate prema bilo cemu klosar nemojte opce obracat paznju na Josipinog miljenika

Pa sere vecina tu po njoj ja sam se samo nadovezo na neciji post boli mene kurac za nju pogledajte njegove sve postove od pocetka je neko prepiranje i hate prema bilo cemu klosar nemojte opce obracat paznju na Josipinog miljenika
Aj pusi kurac lovatore.sve je nastalo tvog prozivanja za porez.garnitura na vlasti pravi od takvih kao ti ovcama a ti nekog prozivas zbog poreza.napusi se kurca i polizi supak za onog za kog glasas

Ja se ispricavam ljudima na forumu ali tog lovatora i tog gmaza njegovog dragana imam na piku vec duze vrijeme jer stalno ponizavaju,ogovaraju druge ,prave se pametni i na taj nacin ljece svije komplekse i frustracije a obijica su teski olosi.

Novo od Emice
9F9AE4BA-FBF5-455A-9EC8-4F3570D8812E3f8a9f1f98463334.md.jpg
195EEBE5-7566-4F61-8CED-25D08751463163e49afd5048b920.md.jpg
FC427734-D2BC-45DD-9AE3-615638A0DA4982eb6737495b9741.md.jpg
daj reup

kad vidim ovog pateticnog simpa, ne dam josipi ni jedan ojer, negu cu sve njene slike i clipove hvatat i shareat drugima da uzivaju. ko i dosad

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh