Sperminator
Well-known member
Ne znamo mi europljani te balkanske piskarije.21. stoljeće a lik ne zna čitati ćirilicu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znamo mi europljani te balkanske piskarije.21. stoljeće a lik ne zna čitati ćirilicu
Fakat? Kako vi europljani znate čitati sa razumijevanjem kada dođete u Beograd i BL u provod? A tek što znate narodnjake pjevati sve na ekaviciNe znamo mi europljani te balkanske piskarije.
Znamo jedino da u srpsku pizdu stanu 3 prsta.Fakat? Kako vi europljani znate čitati sa razumijevanjem kada dođete u Beograd i BL u provod? A tek što znate narodnjake pjevati sve na ekavici
Da da da, namicatelji europskih vrijednosti.Ne znamo mi europljani te balkanske piskarije.
Znamo to, to vam je zacrtano u genetskom kodu...Kako znamo??? Teško!!!!!
I nemoj zaboraviti da se prekrstiš sa tri prstaKad svratim do jedne Ruskinje s EGE-a baš ću je pitat što tamo piše.
Reče mi Titov pionir sa crvenom maramom i plavom titovkom što se zaklinjao BiJKoje si smeće
Sreća po tebe, šta da si greškom otišao za Jajce? Definitivno bi otišao u kurac ...Kako znamo??? Teško!!!!! Čitam na prepoznavanje i u kontekstu. Trebalo mi je 3-4 puta da prođem autocestu Gradiška - Banja Luka da shvatim da piše "drumarina"!!!!!
Već sam ti rekao, kada mi to kaže ex Titov pionir a sadašnji Austrougarski konjušar i sluga to mi zaista pričinjava čast i zadovoljstvo.Ali to ne mijenja činjenicu da si ti smeće.
Nekim europejcima treba nacrtati da u BIH žive tri naroda plus manjine, čisto da se podsjete, ali oni samo vide Srbe i ćirilicu...kompleksi, strah, šta li?Ma pusti to su kompleksi niže vrijednosti tipični za istočnjake oduvijek su slinili nad tuđim.
Ja spominjem njih i njihov šrakopis jer je ova rasprava i započela jer se netko rugao što Hrvati ne znaju što je napisano pa ne znaju jer su naše generacije odmakle od tih vremena za razliku od vas čiji narodi su opsjednuti duhom tog razdoblja nema za vas budućnosti.Nekim europejcima treba nacrtati da u BIH žive tri naroda plus manjine, čisto da se podsjete, ali oni samo vide Srbe i ćirilicu...kompleksi, strah, šta li?
Što se tiče ciganije istočno od Drine, da vas njihov kralj nije ugurao u Kraljevinu SHS 'devestoosamnaeste sada bi na ovom forumu pisao na mađarskom, pošto bi Zágráb bio najveći grad mađarske pokrajine Baranya...
Drugo što se tiče Tita i politike B&J sada u sastavu Hrvatske imaš Istru, Kvarner i Dalmaciju. Da nije bilo Tita od Izole do Dubrovnika bi se vijorila italijanska zastava. Odeš u Pulu ili Rovinj pa pljuj po tome pa mi se javi kako si prošao...
Sada za svaku sitnicu vaš anemični Plenki i glupi Milanović moraju prvo da poljube čizmu i skute austrijskom i njemačkom konzulu...
Vama je problem čitati ćirilicu i izgubite se u jednosmjernoj ulici, a nama glupim Bosancima nije problem čitati, pisati i pričati sa svima od Vardara do Triglava. E jes' lijepo bit' glup
Smiri se striček, popij jedan Bromazepan pa te popusti opsesivna kompulzivnost "ustadoh ja...ustaše svi" !jer u svakom Hrvatu vidi ustašu
Malo se informiraj Poglavnik je 10.rujna 1943 nakon kapitulacije Italije proglasio poništenje ugovora i time vratio navedene dijelove. Dakle nikakav tito nije ništa oslobodio nego je pobio narod, samo propaganda radi svojeNekim europejcima treba nacrtati da u BIH žive tri naroda plus manjine, čisto da se podsjete, ali oni samo vide Srbe i ćirilicu...kompleksi, strah, šta li?
Što se tiče ciganije istočno od Drine, da vas njihov kralj nije ugurao u Kraljevinu SHS 'devestoosamnaeste sada bi na ovom forumu pisao na mađarskom, pošto bi Zágráb bio najveći grad mađarske pokrajine Baranya...
Drugo što se tiče Tita i politike B&J sada u sastavu Hrvatske imaš Istru, Kvarner i Dalmaciju. Da nije bilo Tita od Izole do Dubrovnika bi se vijorila italijanska zastava. Odeš u Pulu ili Rovinj pa pljuj po tome pa mi se javi kako si prošao...
Sada za svaku sitnicu vaš anemični Plenki i glupi Milanović moraju prvo da poljube čizmu i skute austrijskom i njemačkom konzulu...
Vama je problem čitati ćirilicu i izgubite se u jednosmjernoj ulici, a nama glupim Bosancima nije problem čitati, pisati i pričati sa svima od Vardara do Triglava. E jes' lijepo bit' glup
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|