Pa dobro ima li u pgz i jedna koja radi a da nije groblje?Kupi mi jedan paysafecard od 200 pa ti objasnim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa dobro ima li u pgz i jedna koja radi a da nije groblje?Kupi mi jedan paysafecard od 200 pa ti objasnim.
Sad lagano na testiranje da vidimo kakvo iznenadenje ti je prenjelabio kod suzi za 200e, nije nista posebno ali nije mi ni zao
Kakvo si ti iznenađenje od nje onda dobio kada tako znaš ?Sad lagano na testiranje da vidimo kakvo iznenadenje ti je prenjela
Pa to su pisali po forumu,ja se ne palim na klinkiceKakvo si ti iznenađenje od nje onda dobio kada tako znaš ?
Češao si se po mudima mjesec dana ili ti je glavić bio natekao kao cocin bubanj ?
Podijeli slobodno sa nama svoje iskustvo, nema potrebe da se sramiš dečkić maleni...
Aa oprosti onda, sada sam pročitao tvoje poruke na profilu, ti samo čitaš, gledaš OF i drkaš...Pa to su pisali po forumu,ja se ne palim na klinkice
Da i sta imas protiv toga?Aa oprosti onda, sada sam pročitao tvoje poruke na profilu, ti samo čitaš, gledaš OF i drkaš...
Nekako mi se cini da si ti suzi guzi iza ovog profila?! Razocarana sto se cijeli svijet ne pali na tebe? Haha A bas mi je zao !! Budes skuzila kada odrastes kako je svijet okrutanAa oprosti onda, sada sam pročitao tvoje poruke na profilu, ti samo čitaš, gledaš OF i drkaš...
Loše ti se čini, otvoriš moj profil, pročitaš moje komentare sve i lako zaključiš tko sam i što sam.Nekako mi se cini da si ti suzi guzi iza ovog profila?!
Hahahahahahahahh kak si iskompleksiran isssLoše ti se čini, otvoriš moj profil, pročitaš moje komentare sve i lako zaključiš tko sam i što sam.
Ali nije ti zamjeriti što je to još uvijek špansko selo za tebe.
Kada jednog dana izađeš iz tog svoj vlažnog buđavog podruma u kojem se kriješ drkajući na OF klipiće i istiskuješ pubertetske majoneza bubuljice sa glavića i obrazčića možda skužiš.
A sada nastavi drkati u svom buđavom podrumu...
Mršava jakoUz nju se vežu sranja, izbjegavati to.
Nemoze broj kada ga ni on nezna jer nije bio u nje!moze broj
Ženska ti je pre mršava a sad možda ti to voliš ne znam. Ima dvoje dice živi u sisku ima 26 godina nije nešto u krevetu pušenje od 1 do 5 bi ocjenio nekom poklonjenom trojkom ima male guzove i jako male sise sise su kao da si uzeo iglu i probušio ih sve u svemu kost i koža moja preporuka ne iči kod nje a sad ti kako hočešNetko nešto više da zna?OnlyFans
OnlyFans is the social platform revolutionizing creator and fan connections. The site is inclusive of artists and content creators from all genres and allows them to monetize their content while developing authentic relationships with their fanbase.onlyfans.com
To je muško ti si se zajeboŽenska ti je pre mršava a sad možda ti to voliš ne znam. Ima dvoje dice živi u sisku ima 26 godina nije nešto u krevetu pušenje od 1 do 5 bi ocjenio nekom poklonjenom trojkom ima male guzove i jako male sise sise su kao da si uzeo iglu i probušio ih sve u svemu kost i koža moja preporuka ne iči kod nje a sad ti kako hočeš
samo ču ti reći glup siTo je muško ti si se zajebo
Piše da si obični drkadžija koji drka na of klipiće i da ćeš takav ostati do kraja svog života očito.A koji k.. tu piše jebote ja??
Što si se uzbudioo juhuu ! of klipiće skinem nekad s torrenta al ni tad ne drkam na njih..,glupo mi to malo..Piše da si obični drkadžija koji drka na of klipiće i da ćeš takav ostati do kraja svog života očito.
21. stoljeće a lik ne zna čitati ćirilicuA koji k.. tu piše jebote ja??
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|