Ono sto je tebi popu 200 eu puno...nekom je kao tebi 2 kune...drugo sto moras skontati je to da ja sa tim ne placam konkretno sam sex. Kad dodes u fazu da ti 200-300 eu nije puno skontat ces o cemu pricam
Ajde mi šapni pliz??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ono sto je tebi popu 200 eu puno...nekom je kao tebi 2 kune...drugo sto moras skontati je to da ja sa tim ne placam konkretno sam sex. Kad dodes u fazu da ti 200-300 eu nije puno skontat ces o cemu pricam
taj neće nikad nis skontat, vidiš da ne može ustedit 300€ godišnje a kamoli da dođe u fazu da mu to nije punoOno sto je tebi popu 200 eu puno...nekom je kao tebi 2 kune...drugo sto moras skontati je to da ja sa tim ne placam konkretno sam sex. Kad dodes u fazu da ti 200-300 eu nije puno skontat ces o cemu pricam
Jel na kraju dobio rko broj od Suzi?bio kod suzi za 200e, nije nista posebno ali nije mi ni zao
Nitko do sada, toliko o tomeJel na kraju dobio rko broj od Suzi?
Ma dajte molim vas vjerujem da svi ovdje mogu komotno izbacit 300 eura, to danas uopce nije velika lova. Samo je pitanje kolko je neko spreman nesto platit.taj neće nikad nis skontat, vidiš da ne može ustedit 300€ godišnje a kamoli da dođe u fazu da mu to nije puno
Temeljem toga kako izgleda ima ih dvije
Meni tražila A bon od 500 kuna i da prekrijem dva broja ali nisam pristao.Pogledajte prilog 4115
Zna nekoo.martina madaric na fejsu ...stavlja slike svako malo bio tko?
Je mos si mislitJel na kraju dobio rko broj od Suzi?
Veli lik da je on bio, da je platio u bircoinima unaprijed,i nije požalioJe mos si mislit
To je i meni rekao hahaha....tip je debil lupeta glupostiVeli lik da je on bio, da je platio u bircoinima unaprijed,i nije požalio
U pravu siTo je i meni rekao hahaha....tip je debil lupeta gluposti
Pošalji mi broj u PP ako mozes130€ sve s kondomom
+20€ oral bez
+20€ cunilingus/fingering
nisam prištavac lice mi lijepo,al moj dučan trenutno ne radi, javim ak bude Open.
Uz nju se vežu sranja, izbjegavati to.Netko nešto više da zna?OnlyFans
OnlyFans is the social platform revolutionizing creator and fan connections. The site is inclusive of artists and content creators from all genres and allows them to monetize their content while developing authentic relationships with their fanbase.onlyfans.com
moze brojbio kod suzi za 200e, nije nista posebno ali nije mi ni zao
Kupi mi jedan paysafecard od 200 pa ti objasnim.Da li je imao tko iskustva s placanjem uplatnice unaprijed?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|