Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koja joj je nova lokacija?!
kakav je prostor te da li je to njena slika?Meni je Nera super. Mlada, lijepa cura, sređena, zabavna i dobro se ševi. Imas osjecaj da ti zaista zeli ugoditi, pocevsi od stvaranja opustene atmosfere nadalje. Moja topla preporuka.
Prostor je odlican, stan u novijoj zgradi.kakav je prostor te da li je to njena slika?
thxProstor je odlican, stan u novijoj zgradi.
Slika nije njezina, ali ne izgleda losije, ima mali, napeti trbuscic, meni je to seksi.
Na onaj iz oglasa, i ja sam zvao par dana.Na koji broj je dobit, ovaj joj iskljucen
Nego kojiNa onaj iz oglasa, i ja sam zvao par dana.
Potvrđujem sve pozitivno napisano,glatko mlado mekano tijelo - nije njena fotka na slikama ali je vrlo slična
trudi se da svrsis - ima nešto u njoj u što se lako mozeš zaljubit - mozda i ono njezino r -
ona je jedna od rijetkih kojoj sam macu lizo orije sexa - jer mi je sva ko bonbona
ona crvena kosa - čudno
mislim da je pomalo nepouzdana u javljanju i drzanju termina - ona kaze da je to njezin glas na javljanju na mobitel ak joj ne vjerujem
ako ima dodatnih pitanja . tu sam
istina, ne zna čovjek gdje bi se sakrio od znatizeljnih pogledaPotvrđujem sve pozitivno napisano,
Ali i cekanje pred ulazom u zgradu koje mi bas nije bilo ugodno jer su tamo zgrade natiskane, a imas osjecaj da te svi gledaju i znaju kam ides.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|