Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koja joj je nova lokacija?!
kakav je prostor te da li je to njena slika?Meni je Nera super. Mlada, lijepa cura, sređena, zabavna i dobro se ševi. Imas osjecaj da ti zaista zeli ugoditi, pocevsi od stvaranja opustene atmosfere nadalje. Moja topla preporuka.
Prostor je odlican, stan u novijoj zgradi.kakav je prostor te da li je to njena slika?
thxProstor je odlican, stan u novijoj zgradi.
Slika nije njezina, ali ne izgleda losije, ima mali, napeti trbuscic, meni je to seksi.
Na onaj iz oglasa, i ja sam zvao par dana.Na koji broj je dobit, ovaj joj iskljucen
Nego kojiNa onaj iz oglasa, i ja sam zvao par dana.
Potvrđujem sve pozitivno napisano,glatko mlado mekano tijelo - nije njena fotka na slikama ali je vrlo slična
trudi se da svrsis - ima nešto u njoj u što se lako mozeš zaljubit - mozda i ono njezino r -
ona je jedna od rijetkih kojoj sam macu lizo orije sexa - jer mi je sva ko bonbona
ona crvena kosa - čudno
mislim da je pomalo nepouzdana u javljanju i drzanju termina - ona kaze da je to njezin glas na javljanju na mobitel ak joj ne vjerujem
ako ima dodatnih pitanja . tu sam
istina, ne zna čovjek gdje bi se sakrio od znatizeljnih pogledaPotvrđujem sve pozitivno napisano,
Ali i cekanje pred ulazom u zgradu koje mi bas nije bilo ugodno jer su tamo zgrade natiskane, a imas osjecaj da te svi gledaju i znaju kam ides.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|