Slažem se.ima nešto u njoj u što se lako mozeš zaljubit
Dobro nije baš da sd zaljubiš, ali bude ti stalo do nje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slažem se.ima nešto u njoj u što se lako mozeš zaljubit
Jel slika njena?nisam nigdje vidio da je itko reko nesto o njoj, po izgledu mi 'too good to be true' zvoncici lupaju al me svejedno zanimaNera
Vatrena crvenokosa 172/56/4 pruža nezaboravne trenutke u svom i vašem prostoru. Mogućnost striptiz zabave. Diskrecija i…www.oglasnik.hr
Nije. Al ne izgleda losije od te na slici.Jel slika njena?
Bila je na Kajzerici pred cca mjesec dana.Gdje je u prostoru ona?
Sta se nije za nju pisalo da je narkomanka
Kakva joj je usluga dali se ljubi jel dopusta svrsavanje po licu u ustaBila je na Kajzerici pred cca mjesec dana.
A sad narkomanka, pravoslavka, katolkinja... nisam gledao na to.
E jesmo razliciti, ili one mijenjaju raspolozenje.Jednom sam bio kod njih u stanu ustvari javila se ta baba ali kad sam došao dočekala me neka mlađa ženska nekih između 27 i 30 godina. Ne ljubi se nema svršavanja po njoj neda da joj se dira pica kao možeš je uhvatiti za sisu ali nesmiješ ju dirati po bradavicama kao osjetljive su joj ili što je več sa tim htjela reći
Ispada da kod nje nista nemoze i nista nesmijes osim platiti joj za nikakvu usluguJednom sam bio kod njih u stanu ustvari javila se ta baba ali kad sam došao dočekala me neka mlađa ženska nekih između 27 i 30 godina. Ne ljubi se nema svršavanja po njoj neda da joj se dira pica kao možeš je uhvatiti za sisu ali nesmiješ ju dirati po bradavicama kao osjetljive su joj ili što je več sa tim htjela reći
čini mi se da ne pričamo o istoj curi očito. ova je imala normalne bradavice nisu bile uvućene i dala mi je da je diram po sisama ali mi nije dala da je malo uštipnem za bradavicuE jesmo razliciti, ili one mijenjaju raspolozenje.
Meni je bila odlicna, bas je zgodna i uređena, bila je dobre volje, sise sam normalno dirao, ima uvucene bradavice. Inace se ne ljubim, pa ne znam.
Spremam se opet, al me strah da si pokvarim dojam ak je stvarno toliko promjenjiva.
Ma usluga čak i nije loša osim što je nesmiš dirati po pici i bradavicama ali dobro puši i komunikativna je i možeš je u bilo kojoj pozi jebati. Dobra je za isprazniti jaja.Ispada da kod nje nista nemoze i nista nesmijes osim platiti joj za nikakvu uslugu
Ja sam bio još prije 2 godine ali sam prije misec dana zvao i javila se neka baba koja se i inače javlja i reka san da dođe kod mene ali kao ko je sa tobom ja da nije nitko i ona kao da če doć i nije došla. nije mi jasno zašto stavlja u oglas da dolazi i kod nas u prostor kad ne viruje da sam sam u stanu a bio sam stvarno sam.Kad ste bili zadnji put kod nje, nisam vidio vec duže oglas?
Meni je pušila bez a sex je sa meni rekla da ne daje sex bezJel pusi barem bez kondoma
samo Dumba jebe bez kondomaMeni je pušila bez a sex je sa meni rekla da ne daje sex bez
Nije problem cura problem je baba koja se javlja na telefonLjudi dakle ovako. O ovoj curi ima već puno toga napisano samo što je prije koristila druga imena.
Dakle priča o njoj je uvijek ista a glasi ovako: zna biti i ovakva i onakva, ovisi kad naletiš.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|