Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze oglas ?A možda, ako joj fali love, možda primi i kojeg "novoga"...meni je rekla da ima samo "stare klijente"...
A mozes dat neki kontakt?Nema več godinama oglas...
Nije to kod njih pravilo, prvo im je da dođu do kunica, bio to stalni ili neki novi uljeti. Samo kaj stalni imaju prednost.Meni je fascinantno da vi trazite kontakt iako ona prima samo staru klijentelu
Onu koju pokupiš kod Lisinskogkresnuo si duboko grlo
Bio sam i ja s njom jednom, ali marica mi iskreno bolje odradi posaoNije to kod njih pravilo, prvo im je da dođu do kunica, bio to stalni ili neki novi uljeti. Samo kaj stalni imaju prednost.
Evo ona bakica kaj puši u autu isto samo stalne uzima već duže vrijeme, ja joj se javio, par porukica i dogovor je pao, a prvi put mi bilo, i kresnuo je odma nakon pušenja... Bio je visoki datum
Kresnuo si je u autu?Onu koju pokupiš kod Lisinskog
Da. i meni se čini da Marica bolje puši od bakice kod Lisinskog, , ima prostor, a cijena ista. A sex u autu i u prostoru nema smisla uspoređivati.Bio sam i ja s njom jednom, ali marica mi iskreno bolje odradi posao
Idem za ZG upravo gdje mogu pronaći na brzinu mamu neku ....moze preporukaDa. i meni se čini da Marica bolje puši od bakice kod Lisinskog, , ima prostor, a cijena ista. A sex u autu i u prostoru nema smisla uspoređivati.
Ima koja bucka za masadu dobra?
E kakva je ta,i ja mislim do nje oticRelax
Opuštajuća masaža cijelog Vašeg tijela blizina Kvatrića kod bujne simpatične maserke plavuše 39godwww.oglasnik.hr
Tek sam sad skužio ovu temu. Dosadno mi. Ali naravno da sam ekipa iz Dubrave može ovakvu temu pokrenut. Rupa je rupa, sam da je jeftino, usluga i izgled nebitni i po mogućnosti da je u Dubravi i da se još može i cjenkat. Nadam se da si sretan. Dubravu bih odvojio od ostatka Zagreba taj kvart i ti ljudi su sramota.Zna neko koja je tu jeftina , nmvz ak je losa
I kakvaa jeOnu koju pokupiš kod Lisinskog
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|