Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako nades neki kontakt javi ako znas neku 60 god daj kontaktPozdrav
Da li se netko sjeca. Bila je jedna gospođa nek 60god. Crna malo mrsavija u Dugavama. Radila je sve. Cak i strapon. Da li je tko bio. I zna li se gdje je sad. Neznam nista vise o njoj
U redu.Neprima nove
meni je jednom pantera rekla da je polako pri odlasku ali da moze oralni za 100 na brzaka. sad je digla cijene, ali mozda joj mozes reci da si bio na brzom bj za 100 kuna i mozda opet pristane, nekima je navodno rekla da joj svrse u usta, ja sam je trazio, nes se opirala i na kraju rekla sama: mozes mi svrsiti u usta. mozda najbolje ne pitati, vec samo napuniti i reci: prosli put si mi sama rekla, pa sam i ovaj put!Dajte neki broj ili link (može i u pp), za neku jeftinu, za jeftino "pražnjenje, do max 200 bodova. Neda mi se davati 400+ bodova, za 5 min užitka
Nije to kod njih pravilo, prvo im je da dođu do kunica, bio to stalni ili neki novi uljeti. Samo kaj stalni imaju prednost.
meni je ta rekla da se ne jebe u autu, a da je pusenje 150 s svrsavanjem u usta 200. jel tebi popusila do kraja i onda jos sex i to sve u autu?Evo ona bakica kaj puši u autu isto samo stalne uzima već duže vrijeme, ja joj se javio, par porukica i dogovor je pao, a prvi put mi bilo, i kresnuo je odma nakon pušenja... Bio je visoki datum
Nisam mogao svršit kad je pušila pa joj se valjda nije daloviše cuclat pa reko brže ću ako ga stavim, i eto... Auto konforan ko bela lađameni je ta rekla da se ne jebe u autu, a da je pusenje 150 s svrsavanjem u usta 200. jel tebi popusila do kraja i onda jos sex i to sve u autu?
aha. si joj na kraju svrio u usta kao sto je meni rekla da da za 50 kn vise ili u kondom? koliko te ispalo sve na kraju?Nisam mogao svršit kad je pušila pa joj se valjda nije daloviše cuclat pa reko brže ću ako ga stavim, i eto... Auto konforan ko bela lađa
Daj brojNe kuzim sta ju spominjes ako ne prima vanjske
Moze broj...Nisam mogao svršit kad je pušila pa joj se valjda nije daloviše cuclat pa reko brže ću ako ga stavim, i eto... Auto konforan ko bela lađa
Nema broj, prvo meil a onda dobiš broj i to od njeMoze broj...
Aha ok...moze mail onda?Unaprijed hvalaNema broj, prvo meil a onda dobiš broj i to od nje
zanimljivasam@gmail.comAha ok...moze mail onda?Unaprijed hvala
Samo za stalnejel pocela sljakat opet s drugima il i dalje ima briju samo za stalne
ma nije hitnoSamo za stalne
Al probaj se javit
A faca joj je ono, baš i nije privlačna.Odlicnaa zena
Meni opcenito ona nije privlacna, al je ustanovljeno da babe bolje odraduju poso ciscenja pusakaA faca joj je ono, baš i nije privlačna.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|