Mozart
Well-known member
Ali lijep i uredan prostor, cist wc, a i dobar krevetSteta sto nema stol za masazu u prostoru . Ima odličan stisak , jake ruke i solidnu tehniku .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali lijep i uredan prostor, cist wc, a i dobar krevetSteta sto nema stol za masazu u prostoru . Ima odličan stisak , jake ruke i solidnu tehniku .
Najbolji odnos cijene i kvaliteteAli lijep i uredan prostor, cist wc, a i dobar krevet
Najbolja definicija izrazena u ekonomskom svijetu svakakoNajbolji odnos cijene i kvalitete
Zaista je korektna i simpatična.Maja
- masaža i oral 200Maja atraktivna djevojka 26 g., pruža vrhunsku masažu
MAJA atraktivna djevojka 26 g., pruža vrhunsku masažu. Diskrecija zajamčena.www.oglasnik.hr
- komplet s uključenim sexom 250-300
Zaista je korektna i simpa
Koja je lokacija ako nije problemZaista je korektna i simpatična.
O njoj imas romane ovdje napisane, napisi u trazilicu “marica” i sve ce ti bit prikazanokakv a je ona duboko grlo,dubrava?
Ima li crnu kosu i malo veće sise...Zaista je korektna i simpatična.
Ima crnu kosu a sise… kako ko misli kaj su veće sise Po meni, solidna trojkaIma li crnu kosu i malo veće sise...
tnx,hvale ju svi da najbolje pusi..ali mislim da je to sve isto...mozda ima silikonske cubeO njoj imas romane ovdje napisane, napisi u trazilicu “marica” i sve ce ti bit prikazano
tko nije probao nezna.....tnx,hvale ju svi da najbolje pusi..ali mislim da je to sve isto...mozda ima silikonske cube
sta ima i vise od pusenja kod nje?tko nije probao nezna.....
nema tu silikona, samo stara dobrodržeća čista baba koja vrlo dobro puši i guta....a možeš i jebat ak ti dođe, nije loša ni u jebanju pogotovo ako joj se dopadneš-
Ima za 3 glave, al ide se iskljucivo zbog pusenja. Za 2 glave najbolje ociscena puskasta ima i vise od pusenja kod nje?
Crnu kovrčavu kosu? Zgodna cura? Daj neki opis...Pusti ono 'ljepota je u oku promatrača'-zna se kaj je dobra pička a kaj ne, npr. imaš Lidiju Bačić i Mariju Šerifović- zna se koja je dobra čkapi...Ima crnu kosu a sise… kako ko misli kaj su veće sise Po meni, solidna trojka
Ako te ne zajebe, dogovoriš susret i kad dođeš blizu lokacije više se ne javlja, ...Zaista je korektna i simpatična.
Ne kuzim sta ju spominjes ako ne prima vanjskeIma jedna Tanja koja uz ostalo i liže šupak po želji, ima blizu 50 god., ali nije baš lijepa, malo čak i sliči na onu kerumovu sestru, al odradi posao za 200-250, kak se dogovorite, lokacija siget, ali mislim da ne prima "vanjske", samo stalne...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|