Pa trudi se, ljubazna je i dugo to traje, ali nije nešto za ponoviti.Meni opcenito ona nije privlacna, al je ustanovljeno da babe bolje odraduju poso ciscenja pusaka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa trudi se, ljubazna je i dugo to traje, ali nije nešto za ponoviti.Meni opcenito ona nije privlacna, al je ustanovljeno da babe bolje odraduju poso ciscenja pusaka
Meni opcenito ona nije privlacna, al je ustanovljeno da babe bolje odraduju poso ciscenja pusaka
Nijee ,al odradi dobroA faca joj je ono, baš i nije privlačna.
Babac skroz ok puši sa svršavanjem u usta za 200 kn. Sex je 350. Uživa u kurcu. Pička joj je bila sva mokra. Guta ga i liže jaja.
Jesi ju u prostoru ili autu?Babac skroz ok puši sa svršavanjem u usta za 200 kn. Sex je 350. Uživa u kurcu. Pička joj je bila sva mokra. Guta ga i liže jaja.
Nisam bio s njom od prošlog ljeta ali me spremila pod stalne tako da nije bilo problema s dogovorom.
Usluga od 350 čvaraka ,od babe koja je blizu 70 god, ne spada u rubriku "najjeftinije...Babac skroz ok puši sa svršavanjem u usta za 200 kn. Sex je 350. Uživa u kurcu. Pička joj je bila sva mokra. Guta ga i liže jaja.
Nisam bio s njom od prošlog ljeta ali me spremila pod stalne tako da nije bilo problema s dogovorom.
Baba vjv ko mrtvac izgledaUsluga od 350 čvaraka ,od babe koja je blizu 70 god, ne spada u rubriku "najjeftinije...
S tim da da do znanja da ne ureduje erogenu zonu godinama. Znaci nutra se tarzan moze snimitiBaba vjv ko mrtvac izgleda
Bas to. I jos ak moras prostor platit, za tu cijenu mozes kod puno mlađih cura otic i jos i jeftinije proc.Usluga od 350 čvaraka ,od babe koja je blizu 70 god, ne spada u rubriku "najjeftinije...
A kod kojih to mlađih cura možeš jeftinije proći!? Nabroji par njih pa di ih pozovem kod sebe.Bas to. I jos ak moras prostor platit, za tu cijenu mozes kod puno mlađih cura otic i jos i jeftinije proc.
Kaj nema na forumu nikakvih recenzija sa napisanim cijenama?A kod kojih to mlađih cura možeš jeftinije proći!? Nabroji par njih pa di ih pozovem kod sebe.
Moze broj u inboxBabac skroz ok puši sa svršavanjem u usta za 200 kn. Sex je 350. Uživa u kurcu. Pička joj je bila sva mokra. Guta ga i liže jaja.
Evo ova je dala i oglas, valjda još fali klijentele....Ima jedna Tanja koja uz ostalo i liže šupak po želji, ima blizu 50 god., ali nije baš lijepa, malo čak i sliči na onu kerumovu sestru, al odradi posao za 200-250, kak se dogovorite, lokacija siget, ali mislim da ne prima "vanjske", samo stalne...
Ne javlja seEvo ova je dala i oglas, valjda još fali klijentele....
099/722-8839
Atraktivna slatkica 40 godina
Profinjena dama 40 godina, neodoljivih oblina, 175/80/4, traži galantnog gospodina za druženje.www.oglasnik.hr
Jel ima netko preporuku za ovako nešto jeftino, da se ispraznim...u rasponu do 200 tvorova?
Ja sam pazio da ne svršim po sjedalu, tepicirungu, šajbi... da ne zajebem auto, a to u šupak ili pupak, usta čak to mi ni interesantnoaha. si joj na kraju svrio u usta kao sto je meni rekla da da za 50 kn vise ili u kondom? koliko te ispalo sve na kraju?
Moze broj i meniTo ti je marica iz dubrave. Stara baba dobro puši
Tel: 064/677-677
|
|
|
|