Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Novi sam na oglasu ovom, pojebo sam par žena, ugl mlade cure, ova fkt izgleda kak je netko reko ko nilski konj, ali cini mi se da se ova voli trpat, bez obzira kaj je bezobraznaEvo jedan kratki filmić od nama svima "omiljene" Mare za napačeni narod ovoga foruma
Gofile - Free Unlimited File Sharing and Storage
Gofile is a free, secure file sharing and storage platform. With unlimited bandwidth and storage, you can easily store and share files of any type without any limits. Our advanced features, such as CDN support and password protection, make Gofile the ideal choice for individuals and businesses...gofile.io
Ona ga voli primit samo tako, jedino sto zna biti nekad na svoju ruku ali jbgNovi sam na oglasu ovom, pojebo sam par žena, ugl mlade cure, ova fkt izgleda kak je netko reko ko nilski konj, ali cini mi se da se ova voli trpat, bez obzira kaj je bezobrazna
Isplati li ju se fkt izjebat, jel gleda ta na vrijeme ?
Da da, kod prelaza za vlak pa lijevo iz pravca City centra hahaMare je bila najbolja dok sam ju skupljao u onoj maloj ulici u Trnavi, prije 6-7 godina.
Tad ga je pušila u autu ko nikad.
Sad se nagutala već dosta sperme, pa je valjda živčana
Apsolutno se slažem.Da da, kod prelaza za vlak pa lijevo iz pravca City centra haha
Odrađivala je to vrhunski.
tad je jos imala pristojnu kilazu, ovo sad malo katastrofa.
Bile su to dobre godine jedno godina dvije dok je tu bila posle je usrala stvar
Cura jako pije i bojim se da koristi i druge opijate.Apsolutno se slažem.
A ovo za kile živa istina, haha. Čak je uvijek u auto dolazila extra sređena, mirišljava... Pare uvijek POSLE.
Par puta me odvela do onog nekog parkinga s visokom žičanom ogradom. Uvijek inzistirala da odemo iza, da ima više mjesta.
I onda odjednom PAF. Nadrkana i debela.
Dugo ce tako... Curi ocito treba pomoc..Cura jako pije i bojim se da koristi i druge opijate.
Ima 3 faze: ako se opija, onda ne radi. Nakon toga mamurna pokusava raditi i naravno da je zivcana jer joj je zlo. Nakon toga ulazi u novu apstinencijsku krizu i naravno opet je zivcana. I cim skupi neke pare, ide novo opijanje.
Da, samo mora biti spremna prihvatiti pomoc ili da je netko blizak prisili na to. Prvo ne zeli, drugo vjerojatno ne postoji.Dugo ce tako... Curi ocito treba pomoc..
vjeruj da je bila jedna od boljih picki za jebanje.Apsolutno se slažem.
A ovo za kile živa istina, haha. Čak je uvijek u auto dolazila extra sređena, mirišljava... Pare uvijek POSLE.
Par puta me odvela do onog nekog parkinga s visokom žičanom ogradom. Uvijek inzistirala da odemo iza, da ima više mjesta.
I onda odjednom PAF. Nadrkana i debela.
Sumnjam da bi prihvatila pomoc i odrekla se brze love. Pa za dvije,tri noci zaradi neciju mjesecnu placu. Iako ju to vodi u propast.Da, samo mora biti spremna prihvatiti pomoc ili da je netko blizak prisili na to. Prvo ne zeli, drugo vjerojatno ne postoji.
To nježno ponašanje, plus sve veca debljina i alkohol ce je satrat.. Ali cuo sam da ima dijete, ne znam jel istina, I koliko je...trebala bi zbog njegaSumnjam da bi prihvatila pomoc i odrekla se brze love. Pa za dvije,tri noci zaradi neciju mjesecnu placu. Iako ju to vodi u propast.
Auuuuuu, decki netko je najeboTrudna je kaže njena frendica .
Tko joj je frendica?Trudna je kaže njena frendica .
Tel: 064/677-677
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|