Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a ne znam ni jel ima roditelje, znam da sam na tik toku gledao neki lajv malo, doslovno malo jer je bolno za oci i usi i osjetis kako ti pada iq.. pa joj je netko spomenuo tatu, a ona kakva je, odmah napala nekog, sve zivo i mrtvo opsovala, kao sta cete vi moje mrtve spominjat..Ne znam kako ovo sve ovako javno noje došlo do roditelja. Ma prestrašno,mala baš ima problem a kad pohledaš od prije par godina dok se nije udebljala bila je baš pičketina ,mogla je birat sa kim će. Nakraju ovako završi. Užas.
trudna je, ispitao sam ja u svom drustvu, informacija je tocnaRasprava je bezveze. Vijest da je trudna je prenio tip koji se uclanio u forum pred koji dan, a cisto sumnjam da Mare ima i jednu prijateljicu zbog svog bahatog ponasanja i manipulacija.
umjesto da hejtaš bezveze , nabavi informaciju da nije trudna pa onda pričaj... kamo ovaj svijet danas ide ,tj. otišao jeRasprava je bezveze. Vijest da je trudna je prenio tip koji se uclanio u forum pred koji dan, a cisto sumnjam da Mare ima i jednu prijateljicu zbog svog bahatog ponasanja i manipulacija.
Ispricavam se care, izgleda da je istina. Steta za nju, samo dodatni problemi ko da ih vec nema dosta.umjesto da hejtaš bezveze , nabavi informaciju da nije trudna pa onda pričaj... kamo ovaj svijet danas ide ,tj. otišao je
Ma nek ide u krasan k**** po stoti put.ma pobacit ce kao i hrpu puta do sada ,ako nije prosao rok
Pa koriste je oni.... ;-) Sala mala. ;-)ma ja više krivim fraere ,jer znam da je njih 99 posto jebe bez kondoma , pa šta je s glavom ?
Slazem se.... Kako sam napisao, ova ce do 30 i neke bit pod zemljom od svega.. Samo ovde bas profesionalci trebaju.. Ruzno reci, ali lako i sve da to site nije na putu, a ima drugo...Curi treba podhitno pomoc.Nije za salit se,ima takvih slucajeva dosta po Hrvatskoj,samo svak okrece glavu.
Dite...Slazem se.... Kako sam napisao, ova ce do 30 i neke bit pod zemljom od svega.. Samo ovde bas profesionalci trebaju.. Ruzno reci, ali lako i sve da to site nije na putu, a ima drugo...
realno ti ga mozes stavit i rokat sa njim i u sekundi ga skinut da ni ne primjeti i nastavit daljeSjecam se ja samo bi se naguzila a ti onda odluci hoces sa gumicom ili bez, a uobicajeno je da se cura ne okrece dok ne vidi da si nataknuo durex
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|