Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
aa brate nece nac tatu nikad hahahahha, ima u njoj 500 uzoraka sperme minimalnoZanimljiva tema sad
Mnogi su se zabrinuli
Ne mogu vjerovat imat ideju guzit je bez kondoma. A da i ona nije na tabletama i to radi..van pameti.aa brate nece nac tatu nikad hahahahha, ima u njoj 500 uzoraka sperme minimalno
al tko god ga je upiknuo nije lako tom bratu.. sigurno ga pece dok pisa
istina....jedno dijete,a drugo na putu,nervoza stalna,alkohol...Za mi je te djece,nece to dobro zavrsiti...Volio bih da se varam....Ne mogu vjerovat imat ideju guzit je bez kondoma. A da i ona nije na tabletama i to radi..van pameti.
Ne znam kako ovo sve ovako javno noje došlo do roditelja. Ma prestrašno,mala baš ima problem a kad pohledaš od prije par godina dok se nije udebljala bila je baš pičketina ,mogla je birat sa kim će. Nakraju ovako završi. Užas.istina....jedno dijete,a drugo na putu,nervoza stalna,alkohol...Za mi je te djece,nece to dobro zavrsiti...Volio bih da se varam....
Stari...pa to ti kazem...Svi smo mi ovde zbog zabave,seksa i stvari uz njega...Nisam moralna gromada,ali uvijek gledam na to sta da je to tko moj...To sta je pocela da se bavi ovime i je startalo sve te ludosti..A to za obitelj ne znam,ali ne vjerujem da ne znaju bar nesto,,,ruzno rec,ali mozda ih nije ni briga vise,,,Ne znam kako ovo sve ovako javno noje došlo do roditelja. Ma prestrašno,mala baš ima problem a kad pohledaš od prije par godina dok se nije udebljala bila je baš pičketina ,mogla je birat sa kim će. Nakraju ovako završi. Užas.
a ne znam ni jel ima roditelje, znam da sam na tik toku gledao neki lajv malo, doslovno malo jer je bolno za oci i usi i osjetis kako ti pada iq.. pa joj je netko spomenuo tatu, a ona kakva je, odmah napala nekog, sve zivo i mrtvo opsovala, kao sta cete vi moje mrtve spominjat..Ne znam kako ovo sve ovako javno noje došlo do roditelja. Ma prestrašno,mala baš ima problem a kad pohledaš od prije par godina dok se nije udebljala bila je baš pičketina ,mogla je birat sa kim će. Nakraju ovako završi. Užas.
trudna je, ispitao sam ja u svom drustvu, informacija je tocnaRasprava je bezveze. Vijest da je trudna je prenio tip koji se uclanio u forum pred koji dan, a cisto sumnjam da Mare ima i jednu prijateljicu zbog svog bahatog ponasanja i manipulacija.
umjesto da hejtaš bezveze , nabavi informaciju da nije trudna pa onda pričaj... kamo ovaj svijet danas ide ,tj. otišao jeRasprava je bezveze. Vijest da je trudna je prenio tip koji se uclanio u forum pred koji dan, a cisto sumnjam da Mare ima i jednu prijateljicu zbog svog bahatog ponasanja i manipulacija.
Ispricavam se care, izgleda da je istina. Steta za nju, samo dodatni problemi ko da ih vec nema dosta.umjesto da hejtaš bezveze , nabavi informaciju da nije trudna pa onda pričaj... kamo ovaj svijet danas ide ,tj. otišao je
Ma nek ide u krasan k**** po stoti put.ma pobacit ce kao i hrpu puta do sada ,ako nije prosao rok
Pa koriste je oni.... ;-) Sala mala. ;-)ma ja više krivim fraere ,jer znam da je njih 99 posto jebe bez kondoma , pa šta je s glavom ?
Slazem se.... Kako sam napisao, ova ce do 30 i neke bit pod zemljom od svega.. Samo ovde bas profesionalci trebaju.. Ruzno reci, ali lako i sve da to site nije na putu, a ima drugo...Curi treba podhitno pomoc.Nije za salit se,ima takvih slucajeva dosta po Hrvatskoj,samo svak okrece glavu.
Dite...Slazem se.... Kako sam napisao, ova ce do 30 i neke bit pod zemljom od svega.. Samo ovde bas profesionalci trebaju.. Ruzno reci, ali lako i sve da to site nije na putu, a ima drugo...
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|