Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
realno ti ga mozes stavit i rokat sa njim i u sekundi ga skinut da ni ne primjeti i nastavit daljeSjecam se ja samo bi se naguzila a ti onda odluci hoces sa gumicom ili bez, a uobicajeno je da se cura ne okrece dok ne vidi da si nataknuo durex
Ja sam ju jebo par puta ali ne znam ju osobno, samo znam da nije javna tajna cime se ona bavi i pretpostavljam da ju dobar dio zagrebacke populacije znaHahaha kako li to vi sve znate
Ma šta ti je daj i pušenje koje naplaćuje joj se neda, bio sam prije tjedan dana, bezveze etojel vrijedi rimming kod dotične 50€ ?
Da pusenje zna biti za kurac ali zato izdrkas pola sata prije da ne svrsis i onda njoj dojadi pa skine gace, i tako za 50 eu jebesMa šta ti je daj i pušenje koje naplaćuje joj se neda, bio sam prije tjedan dana, bezveze eto
Nije joj Dat ni za pušenje a kamo jebatPa kako vam se digne na tu idiotkinju kurac???
Njoj cijena skace gore dole, vjerojatno kak joj pukne u glavi taj dan. Ko hoce da ustedi na jebanju, neka uzme moj savjetEvo je napreduje malo ipak nakon 5 godina u sluzbi i vise, sad moze kupanje prije i posle haha
Nije ovo bilo do sad.
Ujedno i pojeftinila
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|