Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima ko kakav oglas jel ne znam mislim li na dobru žensku ili sam nešto pomješao?
I tebi je probila srceGladan covjek moze pojest sve, ono sto nije bas smrdljivo...Sit nece ni pomilisati. Ko nije dugo vidio picke i ako je ona sama Ok. Ako ima izbora..., ko se pametan sa debelom retardirano ludom, pomislja na sex...pogotovo njena cjena u Bosni i Hrvackoj. Nikad ne znas sta te od lude moze ocekivat...njena pravila...bio jednom nikad vise...
Jesi ju ti trpao?Gladan covjek moze pojest sve, ono sto nije bas smrdljivo...Sit nece ni pomilisati. Ko nije dugo vidio picke i ako je ona sama Ok. Ako ima izbora..., ko se pametan sa debelom retardirano ludom, pomislja na sex...pogotovo njena cjena u Bosni i Hrvackoj. Nikad ne znas sta te od lude moze ocekivat...njena pravila...bio jednom nikad vise...
Cuj 100€, ja je kara u Bosni ispod 50€. Nevrijdi iskreno ni za te novce..., ali eto. Sto sam prija rekao gladan covjek pojede sve.Ljubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
Ne kontam te, sve sam vec gore napisao.I tebi je probila srce![]()
Sve sam ti gore rekao. Debela kuja nikad vise.Jesi ju ti trpao?
IstinaCuj 100€, ja je kara u Bosni ispod 50€. Nevrijdi iskreno ni za te novce..., ali eto. Sto sam prija rekao gladan covjek pojede sve.
Znaci sad slaze oglas da vec najavi da sex ili pljugica traju sto krace i da se ne bunite i da platite sto viseLjubavni oglasnik
ljubavni-oglasnik.net
daIma ko njene slike?
Pa jesu ovi ljudi normalniA sta ce samo seru, gledan i ne virujen sta se pise, al ima i dobrih i normalnih, cast izuzetcima ako citaju kom, a moje ime javno ko je stavija najeba je ko žuti, lip pozdrav i dovidenja.
Krmaca se daje u Bosni za 50 e, kad joj hori moze i nestp manjeDebela krmaca 100e
Tko to plati ??
Krmaca se daje u Bosni za 50 e, kad joj hori moze i nestp m
100 e mora bit extra riba , a riba sa 30 kila viskaKrmaca se daje u Bosni za 50 e, kad joj hori moze i nestp manje
Hahahahahahaha ovo je top ahahahhaahovako vam to izgleda sa Marom...jebote pušenje
Vocaroo | Online voice recorder
Vocaroo is a quick and easy way to share voice messages over the interwebs.voca.ro
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|