Mali Ivica
New member
Kak doci do te Marije? Koj je njezin oglas ako ima?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kak doci do te Marije? Koj je njezin oglas ako ima?
imam ja, al skupite 45E pa stavim i videa i slike, nisam ja dobrotvorna ustanova hahahahOnaj koji ima, nek podijeli. Neka smisla da joj svi daju po 50eurica
Da, ovo je malo previse, 100 europskih keks, 60 pljugica. Ajd da dam glavu i onda ju rokam cuku vremena, al ovako...100 eura za sex samo s guza??i još slušati njezino izdrkavanje
Neposteno u Bosni se kebe za 100 KM, poledajte oglase...Da, ovo je malo previse, 100 europskih keks, 60 pljugica. Ajd da dam glavu i onda ju rokam cuku vremena, al ovako...
To se definitvno isplati. Mislim da bi trebala uvesti i visesatno druzenje, jesi cula Mare?Neposteno u Bosni se kebe za 100 KM, poledajte oglase...
Tako je, stoja sex a pušenje ide za 50ku i guta sveZa 100 KM, rokali je moji jarani, malo histernicna, ipak nekad bahata, kazu prvo stavi pusenje 100 KM, kad nema musterija moze sve za 100KM.
Svaka cast pa si prelomio.Bio jučer kod nje nakon dugo vremena ,značiiii napredovala je u ludosti ,level up ,stvarno je za bolnicu ,to više nije šala.I evo savjet da ne bacate pare. Dogovorio sam pušenje i platio pušenje čim sam ušao u stan. I onda puši puši i kako nisam svršio nakon 10min ,panika i histerija na najjače , da ona to neće više nikada radit ,jebe majku mrtvu svima , i onda se naguzila i razvalio je i svrsio za 2 min pa bila sretna.Može sa kondomom može bez ,može u picu ,može u guzi ,samo da se brzo svrši .Kad sam izlazio na hodniku čekao neki čiko ,kažem mu ja : sretno
Ma nije ponudila nego se naguzila i uhvatila za kurac i hoce ga stavit. Pa sam rekao da stane da stavim kondom.I onda rekla stavi ga di hoces samo svrsi brzo uglavnom htio sam rec da platite 50e odmah tako da ne placate seks 100e ,jer ni ne vrijedi vise od 50.Svaka cast pa si prelomio.
Ponudila ti bez kondoma ?
Jel voli grubo posto je uvijek ljuta i bahata nadrkana onda vjv voli jace hahaMa nije ponudila nego se naguzila i uhvatila za kurac i hoce ga stavit. Pa sam rekao da stane da stavim kondom.I onda rekla stavi ga di hoces samo svrsi brzo uglavnom htio sam rec da platite 50e odmah tako da ne placate seks 100e ,jer ni ne vrijedi vise od 50.
a ove nase si nasamarao jel.. buahahahahahahahhh..I bas zbog takvih sam presao na ege i na strane cure i nemam nijedno lose iskustvo od tip 4-5 cura vise puta koristenja usluga a ove nase splacine od zena ce nama solit pamet kad cemo kako i sta
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|