Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
niti malo. još gore nego prije, sam sebi si pljunuo u usta. ne da mi ti se objašnjavati kako i zašto.Ja kazem da treba i sta nije jasno tu,evo ja cu otic jednom i nek samo pocne srat dobit ce moju reakciju pa da vidimo ta muda njena i vrijeđanje ljudi koji su odvojili pozamasan novac za njene usluge na koje sam pristaje znaci nitko je ne prisiljava,jesam sad jasniji malo??????
gledaj, sam biraš ono što želiš tj nadaš se da ćeš dobiti , ponekad je to super, nekada osrednje a nekada naletiš na minu. meni je to i čar ovog hobbi-a. također postoji i ovaj forum pa možeš ovdje dobiti informacije koje će ti možda pomoći u odabiru. Po tvom pisanju meni osobno se čini da više želiš biti siguran u ono što ćeš dobiti a toga na PO nema, čak mi je i nevjerojatno da si to našao na EGE. Osobno sam to doživio jedino u legalnim bordelima u inozemstvima gdje je bordelu bitnije da bude na "dobrom" glasu te ukoliko neka cura ima par lošijih recenzija ista više ne radi kod njih. Glede Mare, shvati to kao kupnju ulaznice za stand up komediju sa poprilično dobrim pušenjem na kraju. Bio sam kod nje samo jednom i to nakon što sam pročitao sve o njoj, i kao što rekoh, dobra stand up komedija sa i više nego dobrim pušenjem na kraju. I ne, neću ponoviti. Lp.Hvala bogu nisam bio kod nje i nedo bog da naletim,gledo sam live tik tok od nje otkud joj hrabrost onako ljude vrijeđat daj mi to reci samo? Koji je onaj k osim jedne smrdljive debele fukse plus narkomanka teska uzas
Potpisujem sve, i istina, Mare ga popuši vrhunski što jest jest, imam osjećaj da baš voli to.gledaj, sam biraš ono što želiš tj nadaš se da ćeš dobiti , ponekad je to super, nekada osrednje a nekada naletiš na minu. meni je to i čar ovog hobbi-a. također postoji i ovaj forum pa možeš ovdje dobiti informacije koje će ti možda pomoći u odabiru. Po tvom pisanju meni osobno se čini da više želiš biti siguran u ono što ćeš dobiti a toga na PO nema, čak mi je i nevjerojatno da si to našao na EGE. Osobno sam to doživio jedino u legalnim bordelima u inozemstvima gdje je bordelu bitnije da bude na "dobrom" glasu te ukoliko neka cura ima par lošijih recenzija ista više ne radi kod njih. Glede Mare, shvati to kao kupnju ulaznice za stand up komediju sa poprilično dobrim pušenjem na kraju. Bio sam kod nje samo jednom i to nakon što sam pročitao sve o njoj, i kao što rekoh, dobra stand up komedija sa i više nego dobrim pušenjem na kraju. I ne, neću ponoviti. Lp.
Drito dozivljaj kao sto si opisao. I onda ako previse serucka, samo joj ga zakucas u grlo. Meni je to sve bilo jako napaljujuce. Bio jednom kod nje i nije mi zao. Mozda bih i ponovio al je nema u zgu uopce.gledaj, sam biraš ono što želiš tj nadaš se da ćeš dobiti , ponekad je to super, nekada osrednje a nekada naletiš na minu. meni je to i čar ovog hobbi-a. također postoji i ovaj forum pa možeš ovdje dobiti informacije koje će ti možda pomoći u odabiru. Po tvom pisanju meni osobno se čini da više želiš biti siguran u ono što ćeš dobiti a toga na PO nema, čak mi je i nevjerojatno da si to našao na EGE. Osobno sam to doživio jedino u legalnim bordelima u inozemstvima gdje je bordelu bitnije da bude na "dobrom" glasu te ukoliko neka cura ima par lošijih recenzija ista više ne radi kod njih. Glede Mare, shvati to kao kupnju ulaznice za stand up komediju sa poprilično dobrim pušenjem na kraju. Bio sam kod nje samo jednom i to nakon što sam pročitao sve o njoj, i kao što rekoh, dobra stand up komedija sa i više nego dobrim pušenjem na kraju. I ne, neću ponoviti. Lp.
Eto ti je u petak pa ga krkaj u grlo.Drito dozivljaj kao sto si opisao. I onda ako previse serucka, samo joj ga zakucas u grlo. Meni je to sve bilo jako napaljujuce. Bio jednom kod nje i nije mi zao. Mozda bih i ponovio al je nema u zgu uopce.
Kak doci do te Marije? Koj je njezin oglas ako ima?
ljubavni-oglasnik.net
imam ja, al skupite 45E pa stavim i videa i slike, nisam ja dobrotvorna ustanova hahahahOnaj koji ima, nek podijeli. Neka smisla da joj svi daju po 50eurica![]()
Da, ovo je malo previse, 100 europskih keks, 60 pljugica. Ajd da dam glavu i onda ju rokam cuku vremena, al ovako...100 eura za sex samo s guza??i još slušati njezino izdrkavanje
Neposteno u Bosni se kebe za 100 KM, poledajte oglase...Da, ovo je malo previse, 100 europskih keks, 60 pljugica. Ajd da dam glavu i onda ju rokam cuku vremena, al ovako...
To se definitvno isplati. Mislim da bi trebala uvesti i visesatno druzenje, jesi cula Mare?Neposteno u Bosni se kebe za 100 KM, poledajte oglase...
Tako je, stoja sex a pušenje ide za 50ku i guta sveZa 100 KM, rokali je moji jarani, malo histernicna, ipak nekad bahata, kazu prvo stavi pusenje 100 KM, kad nema musterija moze sve za 100KM.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|