Platis li joj vise ili neMalo je srala ali na kraju rasirila guzove. Sjebana je skroz, bas kako kazu ovdje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Platis li joj vise ili neMalo je srala ali na kraju rasirila guzove. Sjebana je skroz, bas kako kazu ovdje.
Za Maru samo negativa a s druge strane ogroman interes. Neka mi netko objasni tko je tu lud, Mare ili oni koji koriste usluge i plaćaju.Meni je iskreno te cure žao, njena će priča vrlo vjerojatno tragično završiti. Njoj treba pomoć, ona nije luda u smislu da je malo opičena, ona ima teških psihičkih poremećaja i vrlo vjerojatno nema ni roditelje ni nekog bližeg da joj pomognu i da je negdje smjeste. Njoj u danu ne prođe niti jedna minuta da ne opsuje i boga i oca i mrtvu majku i ne znam koga sve ne, brijem da i u snu vodi neke svoje borbe.
Fizički tko ima fetish na BBW, ima cice i tijelo stvoreno za taj fetish, ali badave kad je potpuno nenormalna, teško se i dogovorit nešto s njom kad nije stabilna. Dogovoriš se u 20:00, ona zove u 19:45 i jebe ti sve po spisku i kaže ako ne dođeš za minutu ona ode. Cijelo vrijeme nešto psuje, svađa se stalno sama sa sobom, glava te zaboli nakon 2 minute, prođe te i volja za bilo što kad skužiš koliko je spaljena. Zamisli sad nekog jebeš i ona ti za to vrijeme jebe mrtvu mater jer još nisi svršio. Svaka čast tko to može iskulirat, ja ne mogu.
Onaj koji ima, nek podijeli. Neka smisla da joj svi daju po 50euricaMa svi bi Maru mazali ali šute hahha cekaju free slike hehe
To je problem balkanskog primitivizma, vise nego njezinog ponasanja. Ali da, danas ljude premlacuju radi puno manjih razloga.Ona ce sigurno zavrsit tragicno al iskreno nece mi ju bit zao,moje misljenje dok ju dobro netko ne prebije a naletit ce kad tad nece se smirit.
Ne znam što bih ti rekao, zašto bi curu trebalo prebit? Cura je bolesna, trebao bi joj netko pomoć, ali očito nema tko. Ja vjerujem da ona čak nije ni loša osoba i ja kad sam rekao da će vjerojatno tragično završit više sam cilja na to da će ona sama sebi nešto napravit jer očito je da nije stabilna i da joj je život najblaže rečeno potpuno sjeban. A mogućnost da kroz ovaj posao naleti na nekog psihopata s kratkim fitiljem pa da završi kako si rekao isto nije isključena, samo to je za svaku osudu jer to sigurno nije nikakvo rješenje.Ona ce sigurno zavrsit tragicno al iskreno nece mi ju bit zao,moje misljenje dok ju dobro netko ne prebije a naletit ce kad tad nece se smirit.
Pa sta da joj ja radim sama bira cime se bavi jbgNe znam što bih ti rekao, zašto bi curu trebalo prebit? Cura je bolesna, trebao bi joj netko pomoć, ali očito nema tko. Ja vjerujem da ona čak nije ni loša osoba i ja kad sam rekao da će vjerojatno tragično završit više sam cilja na to da će ona sama sebi nešto napravit jer očito je da nije stabilna i da joj je život najblaže rečeno potpuno sjeban. A mogućnost da kroz ovaj posao naleti na nekog psihopata s kratkim fitiljem pa da završi kako si rekao isto nije isključena, samo to je za svaku osudu jer to sigurno nije nikakvo rješenje.
ona sama bira a ti si se našao pozvan komentirati da je treba prebiti...Pa sta da joj ja radim sama bira cime se bavi jbg
I to mu nije prvi puta da komentira kako treba prebiti neku zensku, upamtio sam ga po tome.ona sama bira a ti si se našao pozvan komentirati da je treba prebiti...
Bit ce i 100 puta kad cujem da se tako kurce i prave budale od nasI to mu nije prvi puta da komentira kako treba prebiti neku zensku, upamtio sam ga po tome.
niti malo. još gore nego prije, sam sebi si pljunuo u usta. ne da mi ti se objašnjavati kako i zašto.Ja kazem da treba i sta nije jasno tu,evo ja cu otic jednom i nek samo pocne srat dobit ce moju reakciju pa da vidimo ta muda njena i vrijeđanje ljudi koji su odvojili pozamasan novac za njene usluge na koje sam pristaje znaci nitko je ne prisiljava,jesam sad jasniji malo??????
gledaj, sam biraš ono što želiš tj nadaš se da ćeš dobiti , ponekad je to super, nekada osrednje a nekada naletiš na minu. meni je to i čar ovog hobbi-a. također postoji i ovaj forum pa možeš ovdje dobiti informacije koje će ti možda pomoći u odabiru. Po tvom pisanju meni osobno se čini da više želiš biti siguran u ono što ćeš dobiti a toga na PO nema, čak mi je i nevjerojatno da si to našao na EGE. Osobno sam to doživio jedino u legalnim bordelima u inozemstvima gdje je bordelu bitnije da bude na "dobrom" glasu te ukoliko neka cura ima par lošijih recenzija ista više ne radi kod njih. Glede Mare, shvati to kao kupnju ulaznice za stand up komediju sa poprilično dobrim pušenjem na kraju. Bio sam kod nje samo jednom i to nakon što sam pročitao sve o njoj, i kao što rekoh, dobra stand up komedija sa i više nego dobrim pušenjem na kraju. I ne, neću ponoviti. Lp.Hvala bogu nisam bio kod nje i nedo bog da naletim,gledo sam live tik tok od nje otkud joj hrabrost onako ljude vrijeđat daj mi to reci samo? Koji je onaj k osim jedne smrdljive debele fukse plus narkomanka teska uzas
Potpisujem sve, i istina, Mare ga popuši vrhunski što jest jest, imam osjećaj da baš voli to.gledaj, sam biraš ono što želiš tj nadaš se da ćeš dobiti , ponekad je to super, nekada osrednje a nekada naletiš na minu. meni je to i čar ovog hobbi-a. također postoji i ovaj forum pa možeš ovdje dobiti informacije koje će ti možda pomoći u odabiru. Po tvom pisanju meni osobno se čini da više želiš biti siguran u ono što ćeš dobiti a toga na PO nema, čak mi je i nevjerojatno da si to našao na EGE. Osobno sam to doživio jedino u legalnim bordelima u inozemstvima gdje je bordelu bitnije da bude na "dobrom" glasu te ukoliko neka cura ima par lošijih recenzija ista više ne radi kod njih. Glede Mare, shvati to kao kupnju ulaznice za stand up komediju sa poprilično dobrim pušenjem na kraju. Bio sam kod nje samo jednom i to nakon što sam pročitao sve o njoj, i kao što rekoh, dobra stand up komedija sa i više nego dobrim pušenjem na kraju. I ne, neću ponoviti. Lp.
Drito dozivljaj kao sto si opisao. I onda ako previse serucka, samo joj ga zakucas u grlo. Meni je to sve bilo jako napaljujuce. Bio jednom kod nje i nije mi zao. Mozda bih i ponovio al je nema u zgu uopce.gledaj, sam biraš ono što želiš tj nadaš se da ćeš dobiti , ponekad je to super, nekada osrednje a nekada naletiš na minu. meni je to i čar ovog hobbi-a. također postoji i ovaj forum pa možeš ovdje dobiti informacije koje će ti možda pomoći u odabiru. Po tvom pisanju meni osobno se čini da više želiš biti siguran u ono što ćeš dobiti a toga na PO nema, čak mi je i nevjerojatno da si to našao na EGE. Osobno sam to doživio jedino u legalnim bordelima u inozemstvima gdje je bordelu bitnije da bude na "dobrom" glasu te ukoliko neka cura ima par lošijih recenzija ista više ne radi kod njih. Glede Mare, shvati to kao kupnju ulaznice za stand up komediju sa poprilično dobrim pušenjem na kraju. Bio sam kod nje samo jednom i to nakon što sam pročitao sve o njoj, i kao što rekoh, dobra stand up komedija sa i više nego dobrim pušenjem na kraju. I ne, neću ponoviti. Lp.
Eto ti je u petak pa ga krkaj u grlo.Drito dozivljaj kao sto si opisao. I onda ako previse serucka, samo joj ga zakucas u grlo. Meni je to sve bilo jako napaljujuce. Bio jednom kod nje i nije mi zao. Mozda bih i ponovio al je nema u zgu uopce.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|