Marija P - iskustvo

Bio jučer kod nje nakon dugo vremena ,značiiii napredovala je u ludosti ,level up ,stvarno je za bolnicu ,to više nije šala.I evo savjet da ne bacate pare. Dogovorio sam pušenje i platio pušenje čim sam ušao u stan. I onda puši puši i kako nisam svršio nakon 10min ,panika i histerija na najjače , da ona to neće više nikada radit ,jebe majku mrtvu svima , i onda se naguzila i razvalio je i svrsio za 2 min pa bila sretna.Može sa kondomom može bez ,može u picu ,može u guzi ,samo da se brzo svrši .Kad sam izlazio na hodniku čekao neki čiko ,kažem mu ja : sretno 😅
Jesi li platio i za sex ili samo pusenje

Gladan covjek moze pojest sve, ono sto nije bas smrdljivo...Sit nece ni pomilisati. Ko nije dugo vidio picke i ako je ona sama Ok. Ako ima izbora..., ko se pametan sa debelom retardirano ludom, pomislja na sex...pogotovo njena cjena u Bosni i Hrvackoj. Nikad ne znas sta te od lude moze ocekivat...njena pravila...bio jednom nikad vise...

Gladan covjek moze pojest sve, ono sto nije bas smrdljivo...Sit nece ni pomilisati. Ko nije dugo vidio picke i ako je ona sama Ok. Ako ima izbora..., ko se pametan sa debelom retardirano ludom, pomislja na sex...pogotovo njena cjena u Bosni i Hrvackoj. Nikad ne znas sta te od lude moze ocekivat...njena pravila...bio jednom nikad vise...
I tebi je probila srce 💔

Jesi ju ti trpao?

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh