50 pola, 90 satkolko novaca
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
50 pola, 90 satkolko novaca
Stvarno? De malo vise info. Ja sam isto dogovorio, rekla mi je da ima stan, da sama bude i stanu i video mi poslala. Na videu mi bas izgleda simpaticno haha i rekla mi je da je gipsy a to me privlaci. HahaUglavnom nije za bilo kakvu preporuku
de se malo vrati u prošlost par stranica unazad, sve piše baš za tu opči dojam ja po pisanju katastrofaStvarno? De malo vise info. Ja sam isto dogovorio, rekla mi je da ima stan, da sama bude i stanu i video mi poslala. Na videu mi bas izgleda simpaticno haha i rekla mi je da je gipsy a to me privlaci. Haha
u penzijiJel ima sta drugo u Harkanyu osim te Niki?
Gdje su one sve iz potkove
Javi se u inboxupravo se vratio iz Barča , dobra normalna cura u samom centru radi sve i ne prigovara ne gleda na sat, ako ima ko što za razmjenu vt, sl. HU
Pa daj nam info može u boxupravo se vratio iz Barča , dobra normalna cura u samom centru radi sve i ne prigovara ne gleda na sat, ako ima ko što za razmjenu vt, sl. HU
Ništa......nećeš sa sirotinjom podjelit !upravo se vratio iz Barča , dobra normalna cura u samom centru radi sve i ne prigovara ne gleda na sat, ako ima ko što za razmjenu vt, sl. HU
Ako je dobra ja ti dam 50 eura za broj.upravo se vratio iz Barča , dobra normalna cura u samom centru radi sve i ne prigovara ne gleda na sat, ako ima ko što za razmjenu vt, sl. HU
Ma dam i ja poslije konzumacijeAko je dobra ja ti dam 50 eura za broj.
0036300714831 recijoj u koliko sati si ispred Penija i djevojka čeka, ako neznaš mađarski pošalji joj SMS sa prijevodom na mađarskiAko je dobra ja ti dam 50 eura za broj.
zvala me mala iz Barča, kaže da je morala ugasit moba, kaže da zovu sami psihopate i očajnici a niko ne dolazi samo šalju p
Daj mi reci kažeš da je iz Barča ona kaže Načtad, sad mislim da nije kakva navlakuša.zvala me mala iz Barča, kaže da je morala ugasit moba, kaže da zovu sami psihopate i očajnici a niko ne dolazi samo šalju poruke
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|