Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne trebaPozdrav, prijelaz granice za letenye dal treba vinjeta ili ?
čuvaj se ti mafije pajdo tamo,i cigana,pogotovo ako ideš sam.imaš robe na rosszlanyok kolko hoćeš.samo dogovoriš na watshapp.imaš translate..Pozdrav, imam priliku otici jedan dan na zabavu i sad se dvoumim da li zapaliti do Budimpeste ili ici na sigurno u Wellcum?
Ili bi htio okrenuti 2-3 s rosszlanyok.hu ili otici na sigurno...
Kako se krecu cijene u Budimpesti/mađarskoj i koliko je tesko dogovoriti susret s obzirom na jezik?
Da li se isplati otici uzeti nocenje pa mozda zabrijat po nekom klubu tipa petak navecer probat zbarit neku mađaricu, ima netko preporuku za klub gdje su cure lake za daljnju zabavu uz malo para za dodat?
Svaka pomoc dobrodosla.
Pozdrav.
sve šta vrijedi je u austriji , te iste mađarice kad su u mađarskoj imaju tri puta veču cijenu od austrijske , i još u mađarskoj možeš najebat od ciganske bagre, zato preporučam osterichčuvaj se ti mafije pajdo tamo,i cigana,pogotovo ako ideš sam.imaš robe na rosszlanyok kolko hoćeš.samo dogovoriš na watshapp.imaš translate..
Šta i preko rosszlanyok igra mafija i cigani? Danas sam jednu kontaktirao pa kaže dolazak u hotel iako sam mislio da je preko rosszlanyok dolazak kod njih. Nekak me privlači probati tamo kod njih i zbariti neku u disko klubu, brijem da su one lakše za lovu, samo se treba sporazumjetičuvaj se ti mafije pajdo tamo,i cigana,pogotovo ako ideš sam.imaš robe na rosszlanyok kolko hoćeš.samo dogovoriš na watshapp.imaš translate..
Imas stranicu od austrije di se mogu naci?(oglasnik)sve šta vrijedi je u austriji , te iste mađarice kad su u mađarskoj imaju tri puta veču cijenu od austrijske , i još u mađarskoj možeš najebat od ciganske bagre, zato preporučam osterich
Da, ima i pljački i cigana.Šta i preko rosszlanyok igra mafija i cigani? Danas sam jednu kontaktirao pa kaže dolazak u hotel iako sam mislio da je preko rosszlanyok dolazak kod njih. Nekak me privlači probati tamo kod njih i zbariti neku u disko klubu, brijem da su one lakše za lovu, samo se treba sporazumjeti
Jel bi se ti podružila maloDa, ima i pljački i cigana.
To čak i ja znam.
Ne spamajJel bi se ti podružila malo
jesi li bila tamo da znasDa, ima i pljački i cigana.
To čak i ja znam.
Imas stranicu od austrije di se mogu naci?(oglasnik)
Imas stranicu od austrije di se mogu naci?(oglasnik)
Sve me više želišDa, ima i pljački i cigana.
To čak i ja znam.
Aha, pogotovo poslje ciganica.Sve me više želiš
Onda mogu i ja poslije madjarske cigančiceAha, pogotovo poslje ciganica.
Možeš, na mađarskog ciganaOnda mogu i ja poslije madjarske cigančice
Dobra. Šah-mat, nemam odgovor na ovo.Možeš, na mađarskog cigana
Ma kakvih ciganica, to me ni najmanje ne privlaci, pa nisu sve mađarice ciganke.Aha, pogotovo poslje ciganica.
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|