Aha, pogotovo poslje ciganica.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aha, pogotovo poslje ciganica.
Dobra je da, extra al.do budimpeste jahat ..... https://m.rosszlanyok.hu/member/121287. Ko voli milf, baš baš zgodna i korektna, ima prelepo telo, sama u stanu, lak dogovor, higijena, zna šta radi...100e 1h. Slike su njene. Ovo mi je baš kliknulo preporučujem sa zadovoljstvom
Ja bio u prolazu pa svratio da se ispraznim, rekoh možda nekom bude zanimljiva informacijaDobra je da, extra al.do budimpeste jahat ....
Pratim je izgleda jako dobro i ima dobre recenzije. Da li mozes malo opsirnije o njoj? Gde se nalazi, kakav je dogovor ....... https://m.rosszlanyok.hu/member/121287. Ko voli milf, baš baš zgodna i korektna, ima prelepo telo, sama u stanu, lak dogovor, higijena, zna šta radi...100e 1h. Slike su njene. Ovo mi je baš kliknulo preporučujem sa zadovoljstvom
Pratim je izgleda jako dobro i ima dobre recenzije. Da li mozes malo opsirnije o njoj? Gde se nalazi, kakav je dogovor ....
Rekoh dobra cica, dogovoriš se sve kada dodješ, uglavnom radi sve standardno, nalazi se blizu stadiona Mexiko ulica u Budimpešti...Sve što je napisano na onoj stranici je tačno. Mislim da radi od 14 do 19 vikendom..piše ti tamo sve. Profi je skroz...Pratim je izgleda jako dobro i ima dobre recenzije. Da li mozes malo opsirnije o njoj? Gde se nalazi, kakav je dogovor ......
ja sam u Pečuhu od 1990g pa sve do danas , ne bi ti preporučio odlazak u pecsPoz ekipa novi sam na forumu
Ima li tko kakvu preporuku za Pečuh
Zašto?ja sam u Pečuhu od 1990g pa sve do danas , ne bi ti preporučio odlazak u pecs
sunce ti jebem, ovu kao da sam ja stvorio u labaratoriju za sebeBogiformásmilf(44) - Sopron - Adatlap
Bogiformásmilf(44), 155 cm, 62 kg, 120 mell - Sopron - vidéki lány, Szexy Magyar Milfvár - rosszlanyok.hurosszlanyok.hu
Prilika
Ova ti svakih tjedan-dva mijenja lokaciju,tako da ti se mozda posreci Isplati se otic svakakosunce ti jebem, ovu kao da sam ja stvorio u labaratoriju za sebe
al' je daleko.... jebemu, da mi je blizu odma bi se sutra pakovao
pricaj, zelim znat sve o njoj ;DDDDOva ti svakih tjedan-dva mijenja lokaciju,tako da ti se mozda posreci Isplati se otic svakako
Bila ti je ta već u pećuhu prije par mjeseci isto gledao oglas ali nije ostala dugo par dana i pedalapricaj, zelim znat sve o njoj ;DDDD
vec sam ju bookmarkao, nadam se da ce bit blizu Pecuha
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|