moze broj u privateupravo se vratio iz Barča , dobra normalna cura u samom centru radi sve i ne prigovara ne gleda na sat, ako ima ko što za razmjenu vt, sl. HU
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
moze broj u privateupravo se vratio iz Barča , dobra normalna cura u samom centru radi sve i ne prigovara ne gleda na sat, ako ima ko što za razmjenu vt, sl. HU
jel se ti znadeš vratit stranicu unatrag?moze broj u private
nema to je u Mađarskoj strogo zabranjenoBok, ima kakav klub u Mađarskoj kak je npr. Wellcum u Aurtriji?
jel ti znadeš čitat recenzije unatrag za ovu iz iharosa je upravo i pisalo to što se tebi dogodilo , imao si sreče što te ta trojica nisu isprebijala i opljačkala, isto tako operira i jedna u sentlorincu prije pečuha i njih par u ištvanadijuDia klau , romkinja , zamalo me navukla u neku klijet tamo u neku pripizdinu u iharosu , dosao sam pola sata prije rekao da se nademo tamo kod benzinske u iharosu par puta se provozao da vidim da nije s nekima , kad ono ona u autu sa troje muskih i čekaju , ja reko dodi do mene sjedne u autu i sad me navigira da idemo do te klijeti a ovi mudani čekaju na parkingu , i ja ni pet ni sest kao fulao sam skretanje idemo mi u neku sumicu i po njoj vec vidim da joj je muka sad ce morat dat pičke platio pola sata ,pusenje guzenje i na kraju je ostavio na pola puta jer je pizdila cijelo vrijeme kao isteklo je druzenje i to sve , sve u svemu mislim da su me htjeli dočekat u toj klijeti nekoj i onda bi bilo belaja
Hvala. Umalo sam otišao. Mene je odbilo šta oglasi često nestaju i kad se pojave budu samo par dana i niti jedne recenzije nemaDia klau , romkinja , zamalo me navukla u neku klijet tamo u neku pripizdinu u iharosu , dosao sam pola sata prije rekao da se nademo tamo kod benzinske u iharosu par puta se provozao da vidim da nije s nekima , kad ono ona u autu sa troje muskih i čekaju , ja reko dodi do mene sjedne u autu i sad me navigira da idemo do te klijeti a ovi mudani čekaju na parkingu , i ja ni pet ni sest kao fulao sam skretanje idemo mi u neku sumicu i po njoj vec vidim da joj je muka sad ce morat dat pičke platio pola sata ,pusenje guzenje i na kraju je ostavio na pola puta jer je pizdila cijelo vrijeme kao isteklo je druzenje i to sve , sve u svemu mislim da su me htjeli dočekat u toj klijeti nekoj i onda bi bilo belaja
pročitaj recenzije na mađarskom forumu, nemoraš se ni registriratiHvala. Umalo sam otišao. Mene je odbilo šta oglasi često nestaju i kad se pojave budu samo par dana i niti jedne recenzije nema
Može link. Gdje to pratiš.pročitaj recenzije na mađarskom forumu, nemoraš se ni registrirati
Može link. Gdje to pratiš.
Ma to sam ja bio prije negoli je ta recenzija bila , a uvijek kad idem u mađu kod takvih uvijek sam sat vremen aprije dogovora i uvijek ja njih izvozam malo da se uvjerim da me netko ne prati kao izvlačim se na to da sam prvi puta u mađi. Zato sam ja nju odveo na sumski put gdje meni odgovara i odmah na akciju hahha izjebo sam ju za 20 e pola sata ,pa je htjela da ju otfuram doma , opet na taj isti put prema toj klijeti ali ostavio sam ju uz cestu prije skretanja hahhaha nest mi je psovala na mađarskom al sam ju sterao u kurac po naski i otisao i sad da me slučajno netko ne prati , parkirao kod ambulante u iharosu gdje se bas ne vidi sa ceste , a kad ono za 5 min ona i njih jos troje prolete punim gasom zamnom hahah,jel ti znadeš čitat recenzije unatrag za ovu iz iharosa je upravo i pisalo to što se tebi dogodilo , imao si sreče što te ta trojica nisu isprebijala i opljačkala, isto tako operira i jedna u sentlorincu prije pečuha i njih par u ištvanadiju
Može link. Gdje to pratiš.
https://www.google.com/maps/@46.555...Tzmhg!2e0!7i16384!8i8192?authuser=0&entry=ttu po priloženom snimku googla iz lipnja ove godine očito je da nema ništaPozdrav
Ima li kakve akcije u toplicama zalakaros?
sve te preko 20 godina rade u austriji ili švicarskoj , a kad dođu kuči imaju cijenu kao da su foto modeli, a ustvari debele i ružne ciganke i još k tom i bahate tj. bezobrazne a u večini slučajeva imaju ekipu koja te usput premlati i opljačkahttps://m.rosszlanyok.hu/member/133376 Da li se isplati ići kod ove u letenye ili u letenye opcenito zna biti nekoliko oglasa ili bi mogao biti kakav zajeb
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|