Posjetio dotičnu:
Karola36(36), 174 cm, 65 kg, 75 mell - Nagykanizsa - vidéki lány, CSAK MA ESTE 23ig - rosszlanyok.hu
rosszlanyok.hu
Simpa djevojka, slike su njene, ima jebeno dupe, u stanu s nekom kolegicom, ali nije nudila u troje. Uredan stan, ona ne zna strani jezik, nešto malo nabada njemački. Cijena za 1h - 60€.
Što se tiče same akcije, pušenje prosječno, ništa posebno, iako se jako trudi popušit cijelog, nabija si ga u grlo i to je meni poprilično napaljujuće. Pušenje bez, uz pušenje ga naizmjenično i drka malo, dobra predigra.
Kod sexa inzistira da budem ja gore, upozorava me da mi je velik i da se ne nabijam jako, ne da da ga cijelog stavim (zapravo je djevojka onako, normala uska), ne želi ići gore nikako i to mi je dosta veliki turn off.. Tražim doggy da pokušam svršit, udaljava se od mene i jebem je s malo više pola kurca, nikako da ga cijelog stisnem i da se iznabijam pa da svršim, već sam polako iznerviran pa je tražim pušenje i drkanje do svršetka.
Sve zajedno nekih 45min, obukao se i otišao, ponavljao ne bi sigurno, ali sve u svemu solidno, osim problema oko veličine..