Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Toliko ti je zanimljivo da po danu spavas a preko noći drkaš kuracŠta ima veze, meni je baš zabavno. Moram uvjerit ovog GoOnNurition da raširi krila, izađe iz ormara i prizna sebi da gaji gej sklonosti. To bi bilo zdravo za njegovu psihu i ne bi više mrzio sam sebe. Jesi čuo, priznaj, zašto se tako otimaš?
Nije, al su dosta slične... Crna je malo mlađahnijaInes Petrić iz ljubav je na selu
Da li je ona crna pantera i da li je ikad radila u ovom poslu?
Zovi redakciju rtl-a oni sigurno imaju...možda ti daju broj u zamjenu da sudjeluješ u sljedečoj sezoniIpak je zena a ne trans hahah nego jel nabavio ko broj od Stele iz Varazdina ..
O onom crnom iz broda sto je zadnja ostala kod milanaO kojoj se Ruži priča i jel uopce provjereno dali radi
U svakom slučaju ti je najbolje utipkat gore u trazilicu ruža izbaci ti par postova i navodni oglas od nje, dogovoris i vidis sam, ovako i da pet ljudi napise ovdje da je to ona, hoces li biti 100 posto uvjeren da je to ona?Pa jel ona radi ili su to samo nagađanja
Pa evo ja ti kazem da je to ona, jel mi vjerujes?A čemu služi onda ovaj forum?
Cek to je Ruža crna sisata guzata sto je zajebaval onog Ličana dobae covjek na njegovom imanju??Atraktivna crnka
Masaža - atraktivna crnka ! Atraktivna crnka za svaku dob, svako mjesto, u svako vrijeme. Samo za ozbiljnu gospodu.…www.oglasnik.hrradi pa nije ona za seloMasaže - opuštanje cijelog tijela
Masaže opuštanje cijelog tijela diskrecija 100%. Novi Zagrebwww.oglasnik.hr
Da ta je.. bio pred cca...godinu dana masaža i pušenje 300 mislim da je prostor u Zapruđu!Cek to je Ruža crna sisata guzata sto je zajebaval onog Ličana dobae covjek na njegovom imanju??
Msm zgodna zenska lo voli jače
Ako je Ruža, kladio bih se da fotke oglasa nisu vjerodostojneDa ta je.. bio pred cca...godinu dana masaža i pušenje 300 mislim da je prostor u Zapruđ
A gle...ima škembu,sise dosta čvrste...3na4 bi reko...guza napeta u kožnim hlacama bilaAko je Ruža, kladio bih se da fotke oglasa nisu vjerodostojne
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|