Radi masaze samo?Da ta je.. bio pred cca...godinu dana masaža i pušenje 300 mislim da je prostor u Zapruđu!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Radi masaze samo?Da ta je.. bio pred cca...godinu dana masaža i pušenje 300 mislim da je prostor u Zapruđu!
Prije koji mjesec. Guzica veca i tvrda. Ja bi radje malo mekse, bas je kamen. Sise i nisu velike obzirom da je zenska jaca. Tada je radila samo masazu, mada nema tu masaze, malo te namaze, okrenes se i izdrka ti. Tu i tamo ga stavi malo u usta. E sad, ako te pali sto je bila na TV-u, ili te generalno pale jace i starije, ok ces se provest za ne puno para. 300kn nazalost vise nije puno. Da se dirat koliko hoces i moze se s njom pricat, mada su teme poprilicno tmurne Ja cu sigurno otic opet, ali nije mi nikad prvi izbor, zovem ju kad mi se ne jave druge.Bio netko sa njom nedugo?
Nekad navodno bilo, nema vise. Sad, ako je nekad bilo, uz dobru motivaciju, bit ce ga opet.A sex da li to dopusta
Kel masaza sa heNekad navodno bilo, nema vise. Sad, ako je nekad bilo, uz dobru motivaciju, bit ce ga opet.
Ak nema seksa, ceg onda ima kad o masiranju pojma nema?Znači, kod Ruže definitivno nema seksa?
Oral i HJ, mada je to vise HJ.Kel masaza sa he
Premlade sua kaj, ove iz života na vagi vam nisu zanimljive?
Radi u zapruđuJel šljaka ruza??
Kako nisu, Marija P je zrela za taj show.a kaj, ove iz života na vagi vam nisu zanimljive?
Kako nisu, Marija je zrela za taj show.a kaj, ove iz života na vagi vam nisu zanimljive?
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|